Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2024

Dobri rezultati i donekle očekivani - iz prvog polufinala su mi ispali Martina Vrbos (1), Kavala (2) zatim M.ira (3) i Ivana Vladović (4) a prošli su Keni nije mrtav i Filarri koji su mi ostali ispod crte... Drago mi je da su se provukle Hristina i Chai, Mira percepcija očekivano na dnu (nažalost) a eto ako ništa drugo barem se Kavala malo izdigla, malo sam se začudio neprolasku Bojane i Davida znajući da su reakcije forumaša na njih uglavnom bile pozitivne ali meni pjesma nikad nije legla.

Kad je riječ o drugoj večeri - ispušili mi oni kojima sam dao najmanje poene a to su Hydrogen (1) i Nadia (2) što se dalo i naslutiti dok su se svi ostali progurali, ovdje nikakvih šokova nema ni negativnih ni pozitivnih (eventualno je bilo moguće da zamjene pozicije Yanx i Nadia), ovakav scenario zamišljam i na PZE-u u smislu da svi ovi muški izvođači flopnu i jedna od djevojaka.

Što se mene tiče prvo polufinale je 6/8 a drugo 8/8....

Nzm da li je dozvoljeno objaviti glasove...

A meni bilo drago kad je usao u finale forumskog izbora, a u realnosti puk'o u polufinalu ( i ziri i publika servirali neukus)
Pa, po žiriju je bio u top 3.

Džipsii 58 poena (12)
Zejna 43 poena (10)
Egret 37 poena (8)
Filarri 28 poena (7)

Za prolaz mu je nedostajalo jako malo, budući da je imao isti broj poena kao i sedmoplasirani i osmoplasirani u tom polufinalu.
Naravno, publika je prepoznala harizmu Dua Grand, Nadie i Frajli te nam omogućila da još jednom uživamo u tim nastupima.
kwk-vidya-balan.gif

Tek sad kad sam glasao vidim koliko mi se sviđaju pesme sa ovogodišnjeg izbora.Jedva sam izbacio tri pesme a još mi nisu prošli Bojana i David 😱

Back