Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2024

Aaa fuck, ja mislio da sam napisao ovo u Belgijskom clanku (jbm ti sunce, eto sta se desi kad udjem u ovo cim se probudim) hahahah :ROFLMAO: :LOL: :ROFLMAO: :LOL: (bio covek ubedjen da je usao u Belgijsku temu)

E da, kad sam vec ovde, da ne spamujem novu poruku, ce na kraju kad se glasovi saberu, izaci koliko je ko imao glasova u polu finalima i u finalu? :'D

Izalzi tabela sa svim glasovima u polufinalima i finalu, možeš da proveriš na glasanju iz 2022. i 2023. kako to izgleda

Hajde glasajte, nešto ste se utišali. Nemojte u zadnji čas. Podržite svoje favorite! :)

Večeras sam poslao moje glasove za finale i uočih da sam promašio samo po 1 iz svake pf grupe. Nije loše. Izgleda sam se uklopio sa vama mladima. ;)

Uf sto jedva cekam rezultate, taman pre finala Dore 😂😂 Verujem da ce biti gusto…

Do ponedeljka je glasanje, tako da nema ništa od toga. 😆 Inače, glasala i ja danas, skoro zaboravila na ovo.

Ne znam, od početka mislim da stoje rokovi za glasanje na početku teme. 😀

Glasajte, nemojte da ste izdaja red je da nadmašimo stotku!

Zorja ide u Lazarevac na poslednju probu kostima, kako je onda juče bila generalna proba? 😂 A i prerano je za generalnu probu

Filarri i Yanx se takmiče ko će više dezinformacija širiti

Edit: oop pogrešna tema

Zorja ide u Lazarevac na poslednju probu kostima, kako je onda juče bila generalna proba? 😂 A i prerano je za generalnu probu

Filarri i Yanx se takmiče ko će više dezinformacija širiti

Edit: oop pogrešna tema
Možda neka finalna generalna sa koreografijama tj celokupnim nastupom
A finalna sa kostimima možda u ponedeljak bude njima
(mada Filarri je bio u kostimu rekao je)

Edit: oop i ja odgovorio na post u pogrešnoj temi 😂

Moguće da im je bila poslednja proba na kojoj više ne mogu ništa da dodaju niti menjaju u kadriranju. U ponedeljak će što Omikron kaže biti proba za žiri za prvo PF a onda u sredu za drugo PF i to je to. Naravno ostaje još za finale posle.
Edit: Sad i ja vidim da sam pogrešio temu 💀

Back