Forumski izbor za najbolju kompoziciju Pesme za Evroviziju 2025

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
PZE25_forumski_izbor.webp

Biramo najbolju pesmu sa festivala "Pesma za Evroviziju 2025" po mišljenju članova foruma. Pravo glasa imaju svi registrovani članovi foruma koji pre slanja glasova imaju napisanih bar 30 smislenih poruka na celom forumu.
  • Glasa se tako što se poeni po evrovizijskom sistemu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12) šalju meni putem privatne poruke (direct message).
  • U slučaju jednakog broja poena, prednost ima pesma koja je dobila poene od više glasača, a ako je i taj broj isti, onda prednost ima pesma koja je dobila više puta 12 poena, zatim 10 itd.
  • Obavezno je poslati glasove za oba polufinala u istoj poruci.
  • U finalu mogu da glasaju i oni koji nisu u polufinalu.
  • Glasanje za oba polufinala traje do utorka, 18. februara, do 20.00. Objava finalista (po 8 iz svakog polufinala) je okvirno u 22.30.
  • Glasanje za finale traje od proglašenja finalista do ponedeljka, 24. februara, u 20.00. Objava rezultata i proglašenje pobednika okvirno u 23.00.
1. POLUFINALE
  1. Bojana x David – Šesto čulo
  2. Igor Simić - Ne mogu
  3. Vampiri - Tebi treba neko kao ja
  4. Nataša Kojić - Up and Down
  5. Tropico - AI
  6. Jelena Aleen - Kameleon
  7. Filarri - Meet and Greet
  8. Kruz Roudi - Sve i odmah
  9. Milan Nikolić feat. Caka - Storia del amor
  10. Ana & The Changes - Brinem
  11. Iskaz - Trendseter
  12. Harem Girls - Aladin
  13. Biber - Da mi se vratiš
  14. MILA - GAIA
  15. Anton - U grad

2. POLUFINALE
  1. Ivana Štrbac - La La La
  2. Jett Vega - Rolerkoster
  3. Princ - Mila
  4. Maršali - Po policama sećanja
  5. Dušan Kurtić - Boginja
  6. Tanja Banjanin - Ja sam bolja
  7. tam - DURUM DURUM
  8. GIFTS & ROSES - Do kraja vremena
  9. Lensy - Hvala ti
  10. Sedlar - Oči boje zemlje
  11. Maja Nikolić - Žali srce moje
  12. Mimi Mercedez - Turbo žurka
  13. Oxajo - MaMa
  14. Vukayla - MASK
  15. AltCtrl - Mamurna jutra

FINALE
  • Biber - Da mi se vratiš
  • Bojana x David – Šesto čulo
  • Filarri - Meet and Greet
  • Harem Girls - Aladin
  • Igor Simić - Ne mogu
  • Iskaz - Trendseter
  • Ivana Štrbac - La La La
  • Lensy - Hvala ti
  • Maja Nikolić - Žali srce moje
  • MILA - GAIA
  • Mimi Mercedez - Turbo žurka
  • Nataša Kojić - Up and Down
  • Oxajo - MaMa
  • Princ - Mila
  • tam - DURUM DURUM
  • Vukayla - MASK

Last edited:
Iz prvog polufinala su mi četiri pjesme zaslužile poene, a u drugom svega tri, bez kojih bi ovaj izbor stvarno bio kataklizma.

Brate, glasao bih za drugo polufinale, i to za par pesama, al' glupo mi da glasam za samo jedno polufinale. Veoma top heavy takmicenje

Nije mi jasno da su sve očigledne favorite stavili u drugo polufinale

Podsećam vas da možete da glasate do utorka, 18. februara, do 20 časova. Trenutno, samo jedna pesma je uspela da dobije poene od svih glasača.

Još jednom da pojasnim da se glasa tako što šaljete meni direktnu poruku sa glasovima po evrovizijskom sistemu (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena) zasebno za prvo, a zasebno za drugo polufinale, a u istoj poruci za oba. Desilo se da je par forumaša glasalo za sve pesme odjednom, pa da to utvrdimo. Takođe, dešava se i da neko omaši, pa stavi nekog među glasove suprotnog polufinala ili nekog navede dvaput, pa vas molim da proverite glasove pre nego što mi ih pošaljete. Ovima koji nisu poslali ispravne glasove, poslao sam poruku da ih isprave. Ako su glasovi ispravno poslati, čim ih zabeležim, lajkovaću vam poruku, što vam je potvrda da su glasovi uredno primljeni. Narednih par dana neću biti tu, pa neću biti u prilici da vam javljam za eventualne greške u glasovima, i u tom slučaju, neispravne glasove neću moći da uvažim.

Jel moze da se glasa samo za tri osobe, jer jedino da idem na eci peci pec, pa da poklanjam random poene…

Objasnih iznad kako može. Odabere se top 10 i rangira za svako polufinale. Uvek se može nekako rangirati, makar odlučile nijanse.

Pa uvek se poklanjaju poeni u polufinalima (dešavalo mi se, bogami, i u finalu).
Tako je, kako je. 🤷‍♂️ Biće bolje dogodine. 💪

I ja sam kupao za poene ispod top 4-5 🥲 zaista mi je šoky da je za sad samo jedna pesma dobila od svih bodove, ima ih barem više koje to zaslužuju. 😂

Back