fr Francuska 2023: La Zarra - Évidemment

Meni je ovo i dalje vjerojatno najnebitnija pjesma ove godine. Skroz onaj “postoji, al’ to je to” fazon. Ništa
Ova pesma je još jedna od onih koja je pravljena da oduševi, sve nekako i počinje pomalo grandiozno i imaš očekivanja, medjutim kada pesma treba kulminirati, ne desi se ništa.

Slično sam za Jermeniju rekao, medjutim Jermenija iskreno ima i početak i razradu i rasplet i taj zaključak, čak i Gruzija ima, medjutim nekako mi Francuska pesma liči na pesmu koja je logično uvek u finalu, medjutim kontam ono žiri će je iskulirati a moguće i publika, moguće je da prodje i oko sredine tabele, ali moguće je da prodje kao Francuska 2015. godine, svega u pesmi ima, ali se opet ne desi nešto posebno da bi prosečan gledalac uzeo telefon i rekao sebii: "Uuuhh ovo je pobednik, ovo je sjajnoo, GLASAAĆU ZA OVO!"

Još jedan uživo nastup. Zvuči odlično, mislim da će lepo izneti ovo u Liverpulu 😍

Znam da sam u manjini na ovom forumu, ali meni je ova pesma komotno u ličnom top 5, iako sam svestan da verovatno neće biti bolji plasman od nekog 19-20. mesta.

Još jedan uživo nastup. Zvuči odlično, mislim da će lepo izneti ovo u Liverpulu 😍

Znam da sam u manjini na ovom forumu, ali meni je ova pesma komotno u ličnom top 5, iako sam svestan da verovatno neće biti bolji plasman od nekog 19-20. mesta.

Zvezdetina
jonny2.png

@Regulus

🇨🇵 2023 ne donosi ništa, toliko je prazna, bezlična, nema ništa da pruži... Ovo ti kažem aprorpo onog što se pitaš zašto mi se 🇨🇵 ne dojmi ove godine..
Prema OGAE glasanju je 3. trenutno.. 😌🧐🤔

S obzirom da se oblaci kao dama, a i ima taj neki stav, tako da ocekujem nastup da bude u tom stilu. Ono u Madridu mi se nije bas svidelo. U redu je da se u tim pre-party bude opusteniji, isprobavati razne stvari, ali se nadam da ce imati sveden nastup. Licno mi se dopada pesma i u TOP 10 mi je, a i realno mi je za ocekivati da i u finalu bude u TOP 10.

Meni je ovo i dalje vjerojatno najnebitnija pjesma ove godine. Skroz onaj “postoji, al’ to je to” fazon. Ništa
Jako je nebitna istina, zato mi je idealna da jedem u nekoj fensi pekari s khrOs'n. Kao one pesme za kapućino što su dobre, tako i ova, ne baš da se takmiči.

Volem i ja pesmu, al predviđam nikakav plasman! :love:

• Like
Reactions: Mrm
Ovo u najboljem slucaju prolazi kao Francuska 2018. ili Francuska 2017. godine to je ono najbolja varijanta, nazalost ali tako je...

Nisu skandalozne izjave već čovek daje realno vidjenje stvari.
Obožavam i ja pesmu Letonije i medju favoritima mi je, ali svestan sam da se ljudima to baš i neće na evrovziji dopasti da će glasati masovno svi za to....

Back