Ova pesma je još jedna od onih koja je pravljena da oduševi, sve nekako i počinje pomalo grandiozno i imaš očekivanja, medjutim kada pesma treba kulminirati, ne desi se ništa.Meni je ovo i dalje vjerojatno najnebitnija pjesma ove godine. Skroz onaj “postoji, al’ to je to” fazon. Ništa
ZvezdetinaJoš jedan uživo nastup. Zvuči odlično, mislim da će lepo izneti ovo u Liverpulu
Znam da sam u manjini na ovom forumu, ali meni je ova pesma komotno u ličnom top 5, iako sam svestan da verovatno neće biti bolji plasman od nekog 19-20. mesta.
PotpisujemMeni je ovo i dalje vjerojatno najnebitnija pjesma ove godine. Skroz onaj “postoji, al’ to je to” fazon. Ništa
Jako je nebitna istina, zato mi je idealna da jedem u nekoj fensi pekari s khrOs'n. Kao one pesme za kapućino što su dobre, tako i ova, ne baš da se takmiči.Meni je ovo i dalje vjerojatno najnebitnija pjesma ove godine. Skroz onaj “postoji, al’ to je to” fazon. Ništa
Zapad ce da glasa za ovoVolem i ja pesmu, al predviđam nikakav plasman!![]()
Kakve ovo skandalozne izjave daješ ovdje?Volem i ja pesmu, al predviđam nikakav plasman!![]()
Ne mešam se u razgovor, samo konstatujem da čovek ima pravo na svoje mišljenje i da stvari gleda objektivno, a ne srcem.Evo njega opet, što mi se miješaš u razgovor čovječe?![]()