fr Francuska 2023: La Zarra - Évidemment

Ovakav nastup sam i očekivao od nje, elegancija na maksimumu. Okej mi je

A zašto imate potrebu da ovako osobno reagujete? 😔 Čemu ovo?
Ti si mi baš drag, ali stvarno mi je čudno, kakve sad to veze ima, komentarisao je 🇨🇵 ovde i šta o njoj misli..
Šala mala Mrme, nije ništa zlonamerno, na forumu smo 😁 Malo šejda s vremena na vreme nije strašno, a i da bi bacao šejd, moraš da znaš i da ga primiš. Mene su prozivali da sam opterećen Lorininom platformom i kladionicama, pa nisam odmah otišao u defanzivu nego sam se šalio i na sopstveni račun 😁

(Gotivim i ja tebe ❤️)

Ja sam obrisao komentar jer sam i posmilio da je tako...

@Ro97

Pakujem se polako, poneću i moju sretnu ajfelovu kulu, vidiš kako ja mislim na 🇨🇵, a ti tako.. 😌

Attachments

• IMG_20230505_012334.webp
    IMG_20230505_012334.webp
    482.3 KB · Views: 8
Wow. Pokidala haljina i izgled na sceni. Pesma kao pesma ne baca u nesvest ali kako je neko napisao: grandiozno 🙈

@Ro97

Pakujem se polako, poneću i moju sretnu ajfelovu kulu, vidiš kako ja mislim na 🇨🇵, a ti tako.. 😌
Predivno, ovo zasigurno mora pomoći La Zarri hehe, a tebi sretan put i dobar provod 🤩

• Love
Reactions: Mrm
Joj meni se ne dopada sto stoji na tom postolju ili sta vec. Meni deluje nekako nestabilno i nesigurno.
Ona ovako stilizovana mi je bas lepa. Vise bih voleo da stoji uz mikrofon i da ima elegantne pokrete ruku, kukova, tela; da bude to zavodljivo, damski. Pesma mi se generalno dopada (trenutno na 8. mestu).
Iskreno se nadam da i zelim joj da ne bude ispod 10. mesta.

• Like
Reactions: Mrm
Mislim da tih sto stoje uz mikrofon elegantno imamo svake godine, ove godine Iru. Meni top notch staging i produkcija.

Slazem se da ih ima svake godine, ali konkretno za ovakvu pesmu i njen personaliti, nema potrebe za nesto vise.
Nadam se da gresim i voleo bih da bude odlicna, pa cak i da iznenadi sa pobedom (znam da ne moze).

Ja nekako i dalje strepim od toga da će dobiti 20-30 poena od publike 😭 Niko od mojih prijatelja i ogromna većina ljudi na ovom forumu ne gotivi ovu pesmu (znam da je to veoma mali uzorak ljudi).

Nadam se da će žiri da je pogura, mnogo bih voleo top 10 za ovu ŽENU. Francuska uglavnom šalje dobre pesme i malo su potcenjeni. Uz 2016. ovo mi je njihova najbolja pesma u poslednjih 7 godina. Prošle godine su mi takođe bili izvanredni, uprkos očajnom rezultatu.

Pa vidis @Regulus nije nas ni ovde tako malo koji je gotivimo 😉
A vecini ljudi iz mog okruzenja, koji nisu fanovi ESC-a na prvo slusanje se ona izdvaja i zele da je cuju jos koji put, tako da je sve moguce 😉 a uskoro cemo videti 🤗

Ja nekako i dalje strepim od toga da će dobiti 20-30 poena od publike 😭 Niko od mojih prijatelja i ogromna većina ljudi na ovom forumu ne gotivi ovu pesmu (znam da je to veoma mali uzorak ljudi).

Nadam se da će žiri da je pogura, mnogo bih voleo top 10 za ovu ŽENU. Francuska uglavnom šalje dobre pesme i malo su potcenjeni. Uz 2016. ovo mi je njihova najbolja pesma u poslednjih 7 godina. Prošle godine su mi takođe bili izvanredni, uprkos očajnom rezultatu.
E ako tvoji prijatelji ne gotive onda nema šta da traži više. Nek se pakuje i vraća za Pariz.

Fotke sa probe su WOW, šteta što me pesma uopšte ne golica. Ne vidim ih u top 10. 🤷‍♂️

Kao što sma rekao u startu pravu vrednost i kvalitet pesme publika će videti u finalu. La Zarra sve bliže vrhu. 🙌
dance GIF

Ukoliko niste imali prilike da čujete predivno La Zarra-ino izvođenje pesme kojom je Francuska pobedila poslednji put 1977. godine evo prilike. 🎹

Back