Regulus
Ekspert
Kaže neko kome je favorit Litvanija koja doslovno nema instrumentalDobro je što će bar nastup biti bitan kad je pjesma toliko bolno nebitna
Kaže neko kome je favorit Litvanija koja doslovno nema instrumentalDobro je što će bar nastup biti bitan kad je pjesma toliko bolno nebitna
Šala mala Mrme, nije ništa zlonamerno, na forumu smoA zašto imate potrebu da ovako osobno reagujete?Čemu ovo?
Ti si mi baš drag, ali stvarno mi je čudno, kakve sad to veze ima, komentarisao jeovde i šta o njoj misli..
Predivno, ovo zasigurno mora pomoći La Zarri hehe, a tebi sretan put i dobar provod
E ako tvoji prijatelji ne gotive onda nema šta da traži više. Nek se pakuje i vraća za Pariz.Ja nekako i dalje strepim od toga da će dobiti 20-30 poena od publikeNiko od mojih prijatelja i ogromna većina ljudi na ovom forumu ne gotivi ovu pesmu (znam da je to veoma mali uzorak ljudi).
Nadam se da će žiri da je pogura, mnogo bih voleo top 10 za ovu ŽENU. Francuska uglavnom šalje dobre pesme i malo su potcenjeni. Uz 2016. ovo mi je njihova najbolja pesma u poslednjih 7 godina. Prošle godine su mi takođe bili izvanredni, uprkos očajnom rezultatu.
Za QuebecE ako tvoji prijatelji ne gotive onda nema šta da traži više. Nek se pakuje i vraća za Pariz.