fr Francuska 2025: Louane - maman

Francuska mi je glavni favorit za pobedu od večeras. Austrija joj nije ni do kolena iskreno. Bravo Louane.

Meni je ona jedina imala winner vibe od svih nastupa koje sam pogledao

Pitanje je kako će publika odreagovati na ovo jer je žiriju u top 3 sigurno

Reći ću samo da me je ovaj nastup odradio na plačip*čku i da se nadam da pobeđuje u subotu ❤️ (ne samo zbog para 😭)

Sad kad znamo sve nastupe, mislim da pobeđuje.

Lično nisam oduševljen. Iako je vrlo šik i elegantno, nekako deluje overproduced za ovakvu pesmu. Ona onako napamet i po automatizmu ide od jednog do drugog kjua.

Ali neko mora da pobedi. Meni je lično Švajcarska bolja (i kao pesma i kao nastup) i da nije domaćin, verujem da bi pobedila.

I ja mislim da pobedjuje iako mi fali nesto u nastupu da bas puca. Lepa pesma svakako.

Cele sezone diše za vratom JJ-u što se tiče mog ličnog favorita. Oduvek sam htela Louane za Francusku i ne bih se bunila da pobedi, ali uživo mi nije moćna kao Austrija.

Jedina raste na kladionicama. Mislim da ćemo drugu godinu zaredom imati pobednika koji je na dan finala bio 3. na kladionicama.

Mislim da je konkurentnija za pobedu od Austrije i da to žiri zna i zato će je napuniti sa 350+ poena dok će Austrija da padne malo u drugi plan jer stvarno nema nikakve šanse kod publike, dok Francuska ima.

• Like
Reactions: FFM
Слажем се, мислим да би баш добро дошло такмичењу да она побиједи.

А онда ако буде у Паризу, можда се неке делегације исцимају да се врате, да проведу 2 седмице у Паризу о трошку државе 😂

На Меридијан кладионици је јутрос квота била 12 за њу, сад 6,50

Cele sezone diše za vratom JJ-u što se tiče mog ličnog favorita. Oduvek sam htela Louane za Francusku i ne bih se bunila da pobedi, ali uživo mi nije moćna kao Austrija.
Meni je Austrija previše spektakl, a premalo pesma. Luan mi je premalo spektakl, a taman pesma.

Erika je oba ☺️

Ja sam stvarno između Erike i Luan (koje bukvalno izgledaju kao sestre bliznakinje, od izvora dva putića fazon), i ako Luan stvarno spremi neku ludilo haljinu to može mnogo da doprinese i samom nastupu.

Meni je Austrija sve. Francuska isto. Samo imam problem jer mi ne zvuči savršeno kao studio verzija, ali to verovatno neće smetati onima koji ne slušaju pesmu 50x na dan.

Erika mi je samo spektakl, ni ne razmatram je. 😁
Meni je Austrija previše spektakl, a premalo pesma. Luan mi je premalo spektakl, a taman pesma.

Erika je oba ☺️

Ne zvuči savršeno kao studijska jer joj ide jebeni pesak u usta. Idiotski TV France, ja bih ubio da sam Luan, zamisli na ceo stres i tremu da te gađa pesak u lice i upada u usta. Pobogu.

Back