fr Francuska 2025: Louane - maman

Ove godine mislim da će glasovi žirija u top 5 biti manje više izjednačeni, ne vidim dominaciju jedne pesme kao prošle godine Nema. Biće napeto onda po pitanju glasova publike, mala razlika može odlučiti.

Baš moćno ovo izgleda. Jedina koja može Austriji ozbiljno da pomrsi konce, mada mi nešto ipak i dalje fali u pesmi da bih rekao da je "to to" što se eventualne pobede tiče. Top 5, u svakom slučaju siguran.

Ovo je jedina pesma koja raste na kladionicama i ima momentum na dan finala. ESC Tom, ESC Gabe, Met iz ESC United i Wiwike su svi rekli da Francuska pobeđuje. Kockice se sklapaju i nekako se oseća u vazduhu.

Budući da sam razočaran nastupom prvog favorita Holandije, rasporediću svoje glasove na Litvaniju i Francusku večeras. ❤️ Francuska mi je postala grower od kako je isašao isečak za nastup, iako u audio verziji pesma nije uspela do dopre do mene. Sada je drugačije skroz, Luan toliko dobro prenosti emociju, a nastup su Francuzi doveli do perfekcije drugu godinu zaredom. Iz sveg srca navijam da pobedi. :love:

И цела песма те води ка том финипу и крају који сви ишчекују и добијеш крај са тим дечијим гласићем и тим "мама". Луан је буквално претворила цео смисао живота у та три минута. Ма прелепо.

Pesma me nije do kraja kupila, ni nastup nije podigao iako je lep, ali bice mi drago zbog nje ako pobedi.

Proslogodisnja je vise delovala kao ESC pobednik iako sam imao organsku odbojnost od starta.

Pa da, ovo je tipičan primer kako fantastično prenošenje emocije i live izvođenje može iz korena da promeni prvobitni mlak utisak o pesmi. Da se sada organizuje forumsko glasanje, ovo bi mi bila 12-ica bez razmišljanja.

Izrazito ne bih da ovo pobedi, ali Francuska nam neće sići s kičme s ovim baladetinama dok ne pobede s nekom, i onda razmišljam možda i bolje da budu skinuti s vrata sada, da ne slušam opet neku novu Barbaru, Slimana ili Louane dogodine ili one tamo.

Meni je ona bila jako odbojna, čak i na isečku nastupa, ali sam pesmu konačno zavoleo tokom nastupa u polufinalu kada se lepo sve osetilo, tako da ne bih imao ništa protiv ukoliko se desi da pobedi!

Не бих желео да испаднем офанзиван и да се неко увреди, али ова песма и предатавља суштину живота. Човек тек кад постане родитељ схвати своје родитеље, и тек онда може да схвати ту љубав.

И зато ово и јесте искрена песма. Зато овде нема патетике, ватромета, скаламерија и слично, јер ово је директно из срца.

Не бих желео да испаднем офанзиван и да се неко увреди, али ова песма и предатавља суштину живота. Човек тек кад постане родитељ схвати своје родитеље, и тек онда може да схвати ту љубав.

И зато ово и јесте искрена песма. Зато овде нема патетике, ватромета, скаламерија и слично, јер ово је директно из срца.

Zato ce i pobediti. Ovde su vise komentari u pravcu nema wow efekta na koji smo navikli od ESC pobednika, bar mi se cini.

Svakako nam treba jedan pobednik ovog tipa posle svega poslednjih godina.

Back