fr Francuska 2025: Louane - maman

Ne žalim 20 evra, za mene pobednica. Publika da se srami, a bogami i žiri, jer je definitivno morala biti više nagrađena.
Žiri apsolutno treba da se srami, onolike 0???? Sramota.

Samo da javim da sam u plusu na kraju jer sam za svaki slucaj odigrala drugi listic na kome Israel dobija tvt 😆😆
Ja uplatio i na Austriju pa sam se izvukao, u plusu sam 50e 😂

Ja nisam uplatio na nikoga više, u minusu sam 10 eura 🙏

Ipak je Slimane ostavio bolji utisak na publiku.

Šteta, na kraju i mene ganulo nešto kad sam je video uplakanu na kraju. Svakako dobro oni plivaju u baladama i sigurno će biti nagrađeni pobedom kad tad.

Pitanje, sastav žirija je drugačiji svake godine. Ali po broju poena ladno. 😂

Louane je dobitnica dve Marcel Bezençon nagrade - nagrade akreditovanih novinara i umetničke, koju dodeljuju komentatori iz svih zemalja učesnica.

Foto: Corinne Cumming / EBU

Luane.webp

Iz godine u godinu postoji taj neki usiljeni hajp da Francuska pobedi ili bude u vrhu. Takav osećaj sam imao sa LaZaretinom, a isti takav i ove godine. Publika je rekla svoje, što se mene tiče zaslužen miniflop.

Ne bih se bunio da je pobedila. Od publike je zaslužila znatno više poena. Očekivao sam trocifren broj 😬

Nekako mi je neprirodno da se balade izvode sa ovim SakisRuvas mikrofonom.

Tebi je to asocijacija na Sakisa a ja se setim Gruzije 2010. 😆 Može i to lepo da bude.

Slažem se sa Stoletom, meni je ovo očekivan rezultat Francuske, jeste da gane ali ne ostavlja preveliki utisak.

Meni samo Sakis i Britni 🤣

Jeste, odlican je nastup bio te godine za Gruziju, potpuno zasluzen top 10. Smara me samo sto koriste kad uopste nema potrebe za tim, tipa Portugal ove godine.

Louane je zaslužila mnogo više poena od žirija, stvarno nisu u redu onolike nule i sitni poeni koji su joj podeljeni. Publika je isto baš podcenila ovako lepu pesmu i nastup. Neshvatljivo da od nje bolje budu plasirane Italija i Estonija...

Back