FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Glasao sam. Možete i vi da počnete.

Glasanje traje do 06. 08, 15.00.
Jel ima afroamerikanaca? Ako ima, neću da glasam ovaj put, zezaćete me posle.. :sneaky: 😌

Kod Milana i Petra mi pobijedile nula i jedinica :( moglo je i bolje, al’ ok je

U novom “duelu” kod obojice imam po jednu pjesmu koju baš obožavam i njima će otići petice, a ostalo ćemo već rasporediti

Ovo je neka moja ideja kako bi trebalo da izgleda takmičenje nakon završetka preselekcionih rundi.

ELIMINACIONA FAZA: Od izabranih pesama (za svakog forumaša po jedna), prave se dueli nasumično, upotrebom random.org ili sličnog programa. Forumaši glasaju za jednog ili drugog učesnika duela. Obavezno je glasati za sve duele. Pobednici duela odlaze direktno u Veliko finale, gubitnici idu u Drugu šansu.
DRUGA ŠANSA: Sastoji se od pesama koje su ispale u duelima, ako ne bude diskvalifikovanih to znači bi bilo 13 učesnika. Od njih 13, priliku za prolaz dalje će imati pet pesama. Glasa se davanjem poena od 1 do 5.
VELIKO FINALE: Sastoji se od 13 pobednika duela + 5 vraćenih preko Druge šanse. Pravila glasanja će biti objavljenja kasnije.

Predlozi i sugestije su dobrodošle, jer ovo je početna zamisao.

Ono što mi iz ovog ugla deluje da bi mogao da bude problem je šta raditi ako u duelu oba forumaša dobiju isti broj glasova. Na koji način odrediti ko je pobedio?

Meni se sviđa ova ideja. A ovo za izjednačenje, pa ono klasično po većem broju većih poena?

Edit. Joj, sad vidim da sam fulao fudbal😂 Mozda dati prednost pjesmi koja je u prvom krugu skupila više poena?

Meni se sviđa ova ideja. A ovo za izjednačenje, pa ono klasično po većem broju većih poena?

Edit. Joj, sad vidim da sam fulao fudbal😂 Mozda dati prednost pjesmi koja je u prvom krugu skupila više poena?

O tome sam i ja razmišljao. Samo je malo problematično što ne glasa isti broj ljudi po rundama. Npr. u drugoj rundi je bio jedan glasač više.

Nije to sad neka bitna razlika, ali šta znam. Što se mene tiče može i tako ako vam je to OK. To bi ionako bilo korišćeno samo ako bude nerešeno i nema drugog načina da se izabere pobednik.

Kod Tetsujina sam lepo rasporedio sa tri pesme koje su mi dobre, tačno po slojevima poređane. A kod Evila ne znam šta da radim jer sve tri pesme su mi iste jačine za 5!

Presudio sam nekako, znam da Milanče voli brzu poštu.

Apex Legends.

Angry Lets Go GIF by Apex Legends

Preslušao sve, glasao. Šarolik odabir i kod Tetsujina i kod Evila, baš mi se svidelo nekoliko pesama. 👏

Glasao, kod Tetsujina mi je bilo mnogo lakse jer su pesme vise po mom ukusu.
Evilove pesme su mi takodje dobre, alii je teze bilo da glasam, jer su skoro sve balade, pa sam trazio detalje sta mi je bolje, jer nisam fan balada 🤭

Secam se da ste mi zamerali za rep u "Promets pas la lune" a ima verzija solo, bez Tunisiana (ali nije ona bila prijavljena). Pa ko voli :p

Trudio sam se da posaljem sta volim, a onda sam shvatio da volim gotovo sve sto sam slao. Rezultat kao rezultat je manje vazan. Ono sto sam preskocio, a da mi fali je jos jedna francuska balada, Jena Lee - J'aimerais tellement, ali sam odustao jer sam mislio da bi bilo mnogo 3 francuske poslati, a bas nisam hteo full house French da idem iako je moglo i tako.

Peace and love ❤️

Back