FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
@Doctor Who

ljubav-navika.gif

Secam se da ste mi zamerali za rep u "Promets pas la lune" a ima verzija solo, bez Tunisiana (ali nije ona bila prijavljena). Pa ko voli :p

Trudio sam se da posaljem sta volim, a onda sam shvatio da volim gotovo sve sto sam slao. Rezultat kao rezultat je manje vazan. Ono sto sam preskocio, a da mi fali je jos jedna francuska balada, Jena Lee - J'aimerais tellement, ali sam odustao jer sam mislio da bi bilo mnogo 3 francuske poslati, a bas nisam hteo full house French da idem iako je moglo i tako.

Peace and love ❤️
Drago mi je što je prijavljena pesma sa mog FSC-a, a još i tako dobra pesma.

Glasah i ovde, oboje su poslali po jednu moju 12icu pa su lako ostale na 5, trojke su mi dobre, jedinice ok, ostale dve slabo kod oba.

Ovde skoro i javno saopštavamo glasove, tolko smo ležerni i dobro nam ide.

Pesma Mine Kostić je bila više nego pristojna. Ne kapiram poslednje mesto.

Ajmo Rakovi, malo suzice brojanice od vas!
Ne samo da su rakovi, nego su obojica rođeni istog datuma! :)

Skroz sam zaboravio da je na čuvenom "Đuđa kafeu" bila Dženifer sa ovim hitom i promaklo mi je da je ona bila tik mesto ispred moje pesme Moliendo Cafe koju zamalo da pošaljem sada na ovu igru (sad sam se malo odao da nisam poslao tu pesmu :) )
Svakako, za Tetsujinove predloge je bilo od svih forumaša do sada najlakše glasati: od sjaja do očaja. :D Bukvalno bi svaki od predloga dobio po jednu različitu ocenu od 1 do 5.
Evilove ću tek da preslušam.

Ma meni ekstra, svi sve znamo, nema šta da se krije, ovo ko socijalni eksperiment. :LOL:

Upravo tako. Neverovatno mi je da ljudi misle ako daš jednom folk pesmi top poene, treba da daješ svaki put. Normalno je da ti se ne sviđa sve u okviru jednog žanra, i da možeš da daš i top poene, ali i da ostaviš bez poena.
Druga stvar, Minina pesma je pre svega balada. A kod balada, bar što se mene tiče, važi pravilo - ili je osetiš ili ne.

@Filhy slažem se, ali neko je svakako morao biti poslednji. Na kraju je Anhel gurnuo na poslednje mesto svojim glasom. 😁

Moram danas da preslusam pesme. Juce sam samo na blic otvarala linkove da cujem koji su zanr, sve pesme su mi nepoznate. Bas se veselim da cujem nesto meni novo. I da glasam. 😀

Upravo tako. Neverovatno mi je da ljudi misle ako daš jednom folk pesmi top poene, treba da daješ svaki put. Normalno je da ti se ne sviđa sve u okviru jednog žanra, i da možeš da daš i top poene, ali i da ostaviš bez poena.
Tako su na Srboviziji davali komentare “ahh pa poslao sam sad folk i zašto niste glasali” kao i sada što se na FSC slao rok pa se očekuje da samo zbog toga se udele poeni.
This is a SONG contest. 😁

Priznajem, vise slusam zanr, ali za dobru pesmu uvek imam sluha.

Days since discussion about genres on FSC: 0

Hajde da ne resetujemo timer!

Back