Doctor Who
Ekspert
@EvilSmile šta ću ti ja kad si užas odabrao xDGlasao i ja, nisu mi baš prijale pesme u ovoj rundi![]()
@EvilSmile šta ću ti ja kad si užas odabrao xDGlasao i ja, nisu mi baš prijale pesme u ovoj rundi![]()
Drago mi je što je prijavljena pesma sa mog FSC-a, a još i tako dobra pesma.Secam se da ste mi zamerali za rep u "Promets pas la lune" a ima verzija solo, bez Tunisiana (ali nije ona bila prijavljena). Pa ko voli
Trudio sam se da posaljem sta volim, a onda sam shvatio da volim gotovo sve sto sam slao. Rezultat kao rezultat je manje vazan. Ono sto sam preskocio, a da mi fali je jos jedna francuska balada, Jena Lee - J'aimerais tellement, ali sam odustao jer sam mislio da bi bilo mnogo 3 francuske poslati, a bas nisam hteo full house French da idem iako je moglo i tako.
Peace and love![]()
Ne samo da su rakovi, nego su obojica rođeni istog datuma!Ajmo Rakovi, malo suzice brojanice od vas!
Ovde skoro i javno saopštavamo glasove, tolko smo ležerni i dobro nam ide.
Ljudi koji su glasali za Teu Tairovic ne ucestvuju na ovom takmicenju.Pesma Mine Kostić je bila više nego pristojna. Ne kapiram poslednje mesto.
Tako su na Srboviziji davali komentare “ahh pa poslao sam sad folk i zašto niste glasali” kao i sada što se na FSC slao rok pa se očekuje da samo zbog toga se udele poeni.Upravo tako. Neverovatno mi je da ljudi misle ako daš jednom folk pesmi top poene, treba da daješ svaki put. Normalno je da ti se ne sviđa sve u okviru jednog žanra, i da možeš da daš i top poene, ali i da ostaviš bez poena.