FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Glasao. Markove pesme su mi skoro potpuno nepoznate, dok kod Bebija znam četiri.

Ja moram da priznam da mi Bebijeve pesme više odgovaraju i za njih je bilo teže rasporediti poene, dok mi je kod Markovih pesama odmah bilo jasno ko dobia poene i koliko

Ja moram da priznam da mi Bebijeve pesme više odgovaraju i za njih je bilo teže rasporediti poene, dok mi je kod Markovih pesama odmah bilo jasno ko dobia poene i koliko
Čudno mi je da ikome nešto moje više odgovara. :ROFLMAO:

Jel moze da se stave pesme i linkovi u drugi post?
what she said yes GIF by TipsyElves.com

Sad čitam unazad, pa prelepe reakcije ste ostavili na pesme što sam nekada slao! Bukvalno da mi neko rekao da ću imati emotivnu reakciju na post reakciju ja bih sebe već proglasio klinički ludim. 💕

Ja glasao.

Kod Marka mi je najteže bilo da se odlučim šta ću i kako ću.

Je l' može neko bar spisak pesama da okači? 😂

BEBI

Die Antwoord – Bannana brain
Florence + The Machine – Dog days are over
Billy Ocean – Love really hurts without you
Icona Pop feat. Charli XCX – I love it
Cher – Believe

MARKO

Skott - Mermaid
David Carreira - Ja nao te sinto
Apocalyptica feat. Brent Smith - Not strong enough
Siddhartha - Ser parte
Flori Mumajesi - Plas

Lepe ste pesme poslali. ❤️ Marko mi je zadao više muke, kvalitet je dosta ujednačeniji, dok kod Bebare nisam imao nikakvu dilemu. Billy. :love:

Lepe ste pesme poslali. ❤️ Marko mi je zadao više muke, kvalitet je dosta ujednačeniji, dok kod Bebare nisam imao nikakvu dilemu. Billy. :love:
Naravno da je totalno suprotno no kod mene :D

Kakav kontrast su moj i tvoj ukus za muziku haaha

Bukvalno. Žena sela, otvorila Excel i izabrala, a Tinte tu kukumavči jer od 10 ne može da izabere.
Ispravka, od 34. ☝️

A i sad se osecam bezveze, jer kao sto je Niko pisao party-braker, malo pokvario zabavu (na trenutak, mozda), a svakako bih samo popunio broj, jer moje pesme nisu takmicarske.
Treba Tintea napit i iskoristit ga za... slanje pjesama
Na ne srecu ili srecu ne pijem alkohol. Ali volim one bombone sheri (visnja, alkohol).

Dobro je da je Boxy prelomio i nije cekao odgovor. (y)

Ispravka, od 34. ☝️

A i sad se osecam bezveze, jer kao sto je Niko pisao party-braker, malo pokvario zabavu (na trenutak, mozda), a svakako bih samo popunio broj, jer moje pesme nisu takmicarske.

Na ne srecu ili srecu ne pijem alkohol. Ali volim one bombone sheri (visnja, alkohol).

Dobro je da je Boxy prelomio i nije cekao odgovor. (y)
Još ti možeš da se prijaviš :D

Ja ovo više gledam kao festival fsc pesama a ne kao neko takmičenje. Dobro je vratiti se u prošlost i poslušati makar delić onoga što smo slali svih tih godina.

Back