FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Fun fact: Dynasty nije imala spot kad se takmičila, trebalo je da izađe pri kraju prijava i pitao sam organizatora da li ću moći da zamenim link kad izađe spot, rekao je da može. I MIIA odloži izbacivanje spota uz neku dramatičnu priču, ali se ne sećam šta se tačno desilo. :D

I evo je, posle svega, sa spotom na Šampionatu. :giggle:

Ja sam skroz opušten što se izbora mojih pesama tiče. Koja god da prođe - ja sam zadovoljan.

Glasao sam, tako da sada možete i vi da počnete. Glasanje traje naredna dva dana.

A zapravo ova Minina pesma teško da i može da se svrsta u folk, mnogo je bliže pop muzici. I po melodiji i po načinu pevanja, ali neka forumski muzički ekspert @Mrm potvrdi. :ROFLMAO:

Greota za Flo, retko ko na forumu je voli. :( a ja sam dušu prodao samo njoj.
Baš mi je žao da to čujem, pošto je obožavam i užasno bih voleo da odem na makar jedan njen koncert :cry:

Baš mi je žao da to čujem, pošto je obožavam i užasno bih voleo da odem na makar jedan njen koncert :cry:
Skoro je bio koncert u Puli.

Pesme slušam sutra, Petra bih možda i mogao da prepoznam preko predloga, Milana teško.

Činjenica da pesma Dynasty nije bila pobednička pesma mi je neverovatna a opet volim što nije jer može da se takmiči ovde.

Ima i kod Milana i kod Petra nešto što mi se sviđa tako da super. Glasam uskoro.

Iskreno, očekivao sam top 3, 7. mestom tada nisam bio zadovoljan. Ali nešto mi ostalo u sećanju da je to bilo neko jako izdanje.

Pa da, ovo "Još jedna u nizu" je pop, folk samo ima tih pevačkih ukrasa, tzv "trilera", pa zbog toga eto, ali muzika je pop..

Iskreno, očekivao sam top 3, 7. mestom tada nisam bio zadovoljan. Ali nešto mi ostalo u sećanju da je to bilo neko jako izdanje.

Da world cup izdanje, mada sada ne mogu da se setim ko je pobedio.

Da world cup izdanje, mada sada ne mogu da se setim ko je pobedio.

Duke Dumont - Ocean drive i nick-cg od forumaša, Leo drugi sa Frajlama, ja sam bila treća sa Holanđanima Kensington.

Inače mi ostala u sećanju i jedna tvoja upadica po tom pitanju, na Reviji pobednika za tu godinu (Stevan je valjda do tog izdanja za kaznu pobednicima koji ne glasaju praktikovao oduzimanje 58 poena (jedan set glasova)) rekao si nešto u stilu ono kad osvojiš 4. mesto, a ispred tebe je i dalje pesma kojoj je oduzeto 58 poena.:D

Ja ću glasati sutra najverovatnije, kod Bebija ok pobednik, mada sam se nadala Billyju, kod Marka odličan (mojih 12 poena je dobila i na regularnom kad je učestvovala).

E da znao sam da je pobednik neka pesma koju jos uvek imam ali se nisam mogao setiti koja

A to za reviju pobednika se ne secam, valjda sam te godine pobedio sa Elle i bio 4. na RP?

Glasala. Petrov izbor pesama ujednaceniji i prijatniji uhu. Milanov izbor raznovrsniji i sareniji.
Hvala obojici ucesnika duela/duelista/kandidata na otkrivanju novih pesama za mene. Srecno dalje! :love::love:

Svi to zovu duel. :LOL: Dueli nam slede u sledećoj rundi.

Inače, ozbiljno mislim da radim po Bebijevom predlogu. Da raspodela u duele ide abecedno po nazivima pesama.

Back