FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Mislim da link koji mi je Zeleni prosledio nije dobar. Verovatno je to bilo izdanje sa remiksima. Tako da bi zapravo ovo bila verzija koja se takmiči.

Pa nemam pojma. Ona verzija koju si mi poslao je originalna verzija, a u listi učesnika je upisana ova remiks verzija.
Ona koju je on postavio je remiks, a ovu koju si ti postavio je originalna.

Confused Thinking GIF

E ne znam onda. Ko je organizovao taj FSC nek se javi potvrdi koja verzija je bila. :LOL:

Tetsujin, ako me sećanje dobro služi.
A inače, možda zbunjuje to da u komentarima ispod videa pominju da je i ovo remiks, mada se čuje da dosta i liče, barem u delu što sam poslušala.

Ja mislim da tad nisam ni ucestvovao na tom FSCu jer sam bio u Crnoj Gori... Znam posto ja sam bio organizator 196. FSCa u julu 2019. Posle je valjda na 198. neko poslao Celine Dion i R. Kelly "I'm Your Angel" to se isto secam a znam da nisam ucestvovao iz istog razloga kao i na 199.

Ta remiks verzija je ucestvovala. Tako stoji u 199. FSC-u u Excel tabeli.
[TABLE=full]
[TR]
[TD]27.8.[/TD]
[TD]18.21.35[/TD]
[TD]hipotalamus[/TD]
[TD]Mike Candys & Jack Holiday[/TD]
[TD]Insomnia[/TD]
[TD]DJ Tiesto Remix[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mislim, meni je svejedno, ali ipak mislim da treba da ucestvuju one pesme onako kako su poslate tada.

Možda na 197. FSC-u, 198. je bilo izdanje sa pesmama na turskom jeziku, koje sam takođe morala da preskočim, iako sam prvobitno prijavila pesmu.

Inace, zao mi je sto Eddy nije pobedio. Ubedljiv mi je bio favorit. Poets 3p i to je dobra stvar.

A bas mi je drago sto je Celin pobedila. Moj favorit i odlicna pesma. 5p(y)

U ovoj rundi mi je ukupno gledano Djole89 bolji. Kao i u prosloj rundi i ovde imam izrazite favorite kod obojice.

Glasao, Djole ja bas pokidao, a zeleni ... je zeleni

Inace link za Armina je netacan na drugi post @MilanB

Čekaj malo, tek sam sad skužio nešto!

@Mrm zašto nisi glasao u mojoj rundi!?

Kako uvijek uspiješ naći neki novi način da me razočaraš? 😖

Zbilja si talentiran po tom pitanju 👏

Aaaaa, ovo je prošlo.. 😱 Nisam stigao da čujem pesme.. 🥺😭 A najviše sam čekao ovu rundu.. Zatrpajte me lobanjama, zaslužujem..

Tri pjesme su mi kod Djoleta sve za pet i baš sam teška srca dvjema dao 3 i 1. Stvarno su nijanse nijansa odlučivale.
Kod zelenog je jedna za čistu peticu i nadam se da ona dobiva!

Mislio sam da se rešio glasove barem kod Đoleta, ali mi je Milan napravio malu zabunu. :D
Predstavljanje pesama je išlo redom Đole, zeleni, Đole, zeleni... sem kod poslednjeg para gde je rotirano, tako da sam mislio da je Clocks Đoletova pesma i taman da upišem glasove, ali sada vidim - cvrc! :ROFLMAO:

Ja sam glasao i dobri su baš momci (dečki) ovaj put, naročito zeleni. (y)

Back