FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
@MilanB Sad ću staviti tu anketu za finale ili drugu šansu. Koliko dana treba da traje izjašnjavanje?

Ok, anketa je otvorena i izjašnjavanje traje do 25. avgusta u 22:35.

Bezveze je da obe pesme sa nerešenim rezultatom idu u finale, samo ćemo imati mnogo više pesama u finalu računajući one koje su pobedile u duelu i one iz druge šanse...

Prvo hajde da sačekamo rezultate. Da vidimo koja opcija će biti izabrana.
Sumnjam da će biti puno takvih situacija.

Last edited:
Svidjaju mi se rezultati, pogotovo sto je "Gloria" prosla i to jos iz prvog izdanja.

Sad je kasno, ali ja bih nasumicno izabrao 11 forumasa ucesnika, ciji bi se rezultati uzeli u obzir u taj breku. Bilo bi birano tako sto bi svako imao broj i izabrati 11 brojeva. Plus jos 2-3 broja kao rezerva.

Za ovu anketu ne znam kako da glasam.

Sad je kasno, ali ja bih nasumicno izabrao 11 forumasa ucesnika, ciji bi se rezultati uzeli u obzir u taj breku. Bilo bi birano tako sto bi svako imao broj i izabrati 11 brojeva. Plus jos 2-3 broja kao rezerva.
To sam ja predlagao, samo sa 5 forumaša, ali rekoše da ne žele taj faktor sreće da figurira, tako da sad na stolu imamo dve opcije iz ankete.

Da. Procitao sam, a ovaj broj oko polovine bi se smanjio faktor srece. Bolje i to pa da jedna pesma bude u finale, nego obe u DS i nista od finala ili obe u finalu pa da pokvari Milanove zamisli.

Kod Filhyija mi pobedila petica. Jedva sam odlucila kod njega sta izdvojiti, kako oceniti, namucio me.:)
Kod mene bas neizvesno bilo.

Ne znam sta je bolje sto se ankete tice. Fer mi je da obe pesme idu u finale, kad se vec podjednako svidjaju glasacima, a opet to remeti Milanovu zamisao. Bas nezgodno.:unsure:

Ma glasajte slobodno za opciju koju vi smatrate da je najbolja. Ja ću dalji koncept takmičenja formirati na osnovu trenutne situacije.

Možda na kraju i ne budemo imali nerešen rezultat.

Glasao sam i u ovom krugu, odlične pesme su izabrali i sparkle i Leo. 👏

Milan je stvarno maksimalno strpljiv i otvoren za sugestije, svaka čast na tome. Iako ne učestvujem kao takmičar, u anketi sam glasao da obe pesme, u potencijalno nerešenom duelu, odu u finale. Po meni je to pošteno ako se već desi takva situacija da su glasači neodlučni. Ipak birate najbolju pesmu od mnogih ponuđenih, ne vidim poentu tolikog filtriranja u glasanju.

Uh, Sparkle, baš si morala da ovako pokidaš sa predlozima i da me mučiš oko odluke o glasovima! :mad: Svih pet pesama je fenomenalno, jedna za nijansu slabija je otpala, a ostale četiri sam jedva rasporedio. o_O
Naravno, i Etica je u prethodnoj rundi pokidala sa predlozima, ali su mi se tu makar lako izdvojile tri pesme za poene. :)

O Leu ne treba ni da trošim reči. Jasno je da njegova konkurencija pesama mora biti izuzetno jaka. Ne može drugačije!

Back