FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
A dobili smo i deset članova stručnog žirija koji će biti u sastavu: Bebi, Marko, Stole, Lignjoslav, Tetsujin, Filhy, Dodo, Vax'ildan, Petar i ja.

Glasovi ostalih forumaša će predstavljati glas publike. Za razliku od Evrovizije, biće brojniji i samim tim donositi više poena.

Nisam bas zadovoljan sa rezultatima Druge Sanse. Prosle su mi petica 1/4, cetvorka 1/4, trojka 2/3, dvojka 1/1 i jedinica 0/1.
Izbacili ste mi pesme koje su trebale dobiti TOP poene u finalu. Pogotovo Mando Diao koji bi dobio 12p, eventualno 10p.

Da je bilo glasanje evrovizijsko, sad bi mi ispali 12, 8, 7, 6, 5, 4, 2p, tj. prosli 10, 3 i 1p.

Jedino sto mi je sad malo olaksano za glasanje u finale i kao da ce se lepo posloziti po poenima.

Mislim da bi bilo bolje da zadržimo sistem bodovanja od 1 do 5, kao i u drugoj šansi, ali ok. Uskoro šaljem glasove.

Glasala. Vrlo zanimljive i kvalitetne pesme, bilo mi je zadovoljstvo da glasam u ovom finalu. Srecno do pobede! 😘

Glasao sam sinoć i naravno da bih želeo da moja 12ica pobedi, jer je to je ujedno bila pesma kojoj sam dao max pri odabiru u rundama.

Dopada mi se finale, mada bih voleo da su se pored imena nekih forumaša našle druge pesme i tu mislim na eticu, Stoleta, Marka, Lea, sparkle, Anhela, Ro-a, Milana. Sve petice koje sam dodelio malopre pomenutim forumašima su jako prijatno otkriće, tj. divno podsećanje u slučaju etice i Sweet About Me i Stoletove Aqualung.

Žao mi je i što neki pobednici mojih duela nisu prošli iz DŠ, sistem glasanja mi stvarno zanimljiv. Svejedno, zanimljiva ideja, a Milanu idu posebne čestitke za organizaciju.

Last edited:
@Filhy jeste ona bila pretposlednja, ali je razlika u poenima između pesama bila minimalna. Poslednja koja se kvalifikovala u finale je imala 102 poena, a Etica je sa 94 završila pretposlednja u Drugoj šansi. :(

Tako da će u svakom slučaju biti dosta ljudi kojima je bila među favoritima.

Ja sam se pokajao što nisam glasao da ostane isti sistem...

Pa jedino na nekom specijalnom izdanju, ako ih još bude. Za regularan FSC je komplikovano zato što i bez toga organizator ima puno posla.

Uh pa mogle bi tu da se smisle razne varijante. Recimo najdraža pesma forumaša koja je završila na poslednjem mestu u polufinalu ili barem najgore rangirana, ili drugoplasirana (taman da pošaljem Roxette još neki put :LOL: - gif Ane Nikolić: "Jedanput, dvaput.... dokle više).

Pa neces vise morati da saljes Roxette kada pobedi ovde 🤗🤭

Jao pa danas saznajemo ko je šampion starog foruma. Brzo je sve prošlo, faliće mi ovo takmičenje! Hvala Milane na ovome, nisam nijedno glasanje propustio bilo je uživajuće!

Videćemo da li danas ili sutra. Pošto u periodu kada sam ja mislio rezultate će biti Sluša(j)mo FSC. Ali kako god, bližimo se kraju.

Bože svašta, pa ovi rezultati su važniji nego tamo da slušamo možemo se uključiti kad hoćemo, traje tri sata fazon.

Da nisam sad procitao, ne bi ni znao da je do danas glasanje.

Promesao sam karte

Back