FSC. 268 - All About The New

Cestitke pobedniku, kod mene na 21. mesto, puno pesama u vrhu koji su kod mene bili u bottom 6-7, ali ajde bar mi je 12ica cetvrta.

Nisam se na kraju prijavio za org jer nisam smislio nista sto mi se dovoljno svidja, imao sam jednu temu koja bi sigurno bila prihvacena, ali meni nije bas po meri, neki drugi put.

Hvala FBU-u što mi je poverio organizaciju. Tema će biti otvorena večeras u neko vreme, taman do tada da se slegnu utisci sa ovog izdanja.

Vodim vas na fsc fest! Tema je inspirisana letnjim festivalima, ali sa daškom Pesme Evrovizije, naravno. See ya soon.

Inače nikad draže mi nije bilo da sam DF nego sad. Znao sam otprilike da će Kushner opet biti išutiran u pf pa sam hteo to da sprečim i uspeo sam da ga odvedem u finale i drago mi je da se bar nekima svidela pesma!

Last edited:
Creature ima neki drugačiji Alibi to se vidi jer je svratila do podruma kako bi podelila svoje poene!

View attachment 24779
Drago mi je što nova FSC sila @creature i ja delimo ukus 😍 zamalo smo razmenili 12

Čestitke @Pokahontas na pobedyy, i čestitke @Destry94 na fenomenalnoj organizaciji, vratio FSC u život što se mene tiče.

Žao mi je što je moj predlog prošao ispod radara, ali okej. Hvala svima koji su glasali ❤️

Čestitke Poky na pobedi! Nažalost ostavio sam te bez poena, bila mi je za 7 poena ali nisam mogao da ne dam Rou poene jer sam se napržio na pesmu. Pesme kojima nažalost nisam dao poene a smatram da su podjednako fantastične:

Grše – Forza
Alexia Evellyn - Hold On
Rosenfeld – Porcelain
Hozier - Too Sweet
Aiko ft. Teya – Hunger
Ian Hooper – Voodoo
Zach Bryan (feat. Kacey Musgraves) - I Remember Everything
Jovana Pajić – Ludilo moje
Friday Pilots Club - Vampire Disco
Mahmood - Ra ta ta

Destry svaka čast na organizaciji bilo je jako zanimljivo učestvovati 😘

Hvala na poenima za Dishi
2 - @Arsenic
6 - @Leo Cezar
7 - @Majsta94

Ujedno i jedini poeni za ovu pesmu 😅

Ja sam tu sumnju dobio samo kad sam video da je rekla da bi svoju pesmu povezala samnom. :D A nije učestvovala dovoljno puta da bi znala da ja padam na baladetine samo što nemam ni približno uspeha sa njima kao ona :D. #nisamljubomoranstvarno

Pa lepo nas obzervirala, ubrzani kurs postoji samo niko od nas nije pohađao. 😄

Kasirka u Lidlu? Od obične kupovine se ne dobijaju ovakve moći.

Ja sam tu sumnju dobio samo kad sam video da je rekla da bi svoju pesmu povezala samnom. :D A nije učestvovala dovoljno puta da bi znala da ja padam na baladetine samo što nemam ni približno uspeha sa njima kao ona :D. #nisamljubomoranstvarno

Pa odmah si rekao da ti se sviđa pesma, sa kim ću je povezati 🤡😄
Bravo za organizaciju btw, proletelo mi je izdanje. Pesme odlične ali moram da izdvojim one koje su poslali Stefan28, Anhel, Miki i whisky. Za Stefanovu sam mislila da će disati za vratom Alibiju koji sto posto pobeđuje, ali avaj, loša procena.

Čestitke Pokiju još jednom 🥳

Back