Lignjoslav
Ekspert
Na osnovu kojih izvora si ovo napisao? Kad je izašla vest da sto posto igraju obojica. I Mitrović i Vlahović. Možda neće moći protiv Brazila ali igraće obojica.Izgleda da 99.99% bez Vlahovica na Svetskom.
Na osnovu toga sto trener Juventusa kaze da nece igrati protiv Lazia... Pa dobro... Nego vidim svi poceli da sazaljevaju Sadija Manea kad ono na kraju i on stavljen u konacan spisak za Senegal.Na osnovu kojih izvora si ovo napisao? Kad je izašla vest da sto posto igraju obojica. I Mitrović i Vlahović. Možda neće moći protiv Brazila ali igraće obojica.
Kako god da prođemo na svetskom ja sam zadovoljan. Svakako mi ostaje gorak ukus već na startu svetskog jer su mnogi igrači iz raznih reprezentacija povređeni i samim tim je svetsko slabije. A to se dešava upravo iz tog razloga što se svetsko igra u jeku klupske sezone pa su mnogi igrači skloni povredama.
I posle me zbog Ukrajinaca neki stavljaju na ignore...Prvo, sad mi jako smeta sto Ukrajina pokusava na sve nacine da se ugura na SP na konto sazaljenja. A uz njih i Italijani. Po meni bi za Italijane bilo ispod casti da se tako kvalifikuju, trazeci bilo kakav razlog da se neka reprezentacija izbaci, a da oni zauzmu mesto preko reda. Problem kod Ukrajinaca i Italijana je taj, sto to rade na pogresan nacin. Da bi oni imali sanse da se nadju na SP moraju da izbace neku evropsku ekipu, jer tako nalazu pravila. A to znaci da jedino nas mogu izbaciti na konto sto smo dobri sa Rusima i nismo im uveli sankcije.
Na osnovu toga sto trener Juventusa kaze da nece igrati protiv Lazia... Pa dobro... Nego vidim svi poceli da sazaljevaju Sadija Manea kad ono na kraju i on stavljen u konacan spisak za Senegal.
I posle me zbog Ukrajinaca neki stavljaju na ignore...
Cileanci su trazili diskvalifikaciju Ekvadora, zbog toga sto je njihov igrac Bajron Kastiljo navodno drzavljanin Kolumbije i sto je lazirao datum rodjenja.Neće niko biti diskvalifikovan, a ja sam samo video da su pozivali na diskvalifikaciju Irana, ne nas.
Cileanci su trazili diskvalifikaciju Ekvadora, zbog toga sto je njihov igrac Bajron Kastiljo navodno drzavljanin Kolumbije i sto je lazirao datum rodjenja.
Moze da se ponovi 2002, ujedno da izbace Francusku u grupnoj fazi i da se nastavi cuveno prokletstvo.Ja kao potencijalno iznenadjenje ovog prvenstva vidim Dansku, jedna jako potcenjena reprezentacija, koja je popunjena na svim pozicijima sa vrlo dobrim igracima.. Videcemo, bice zanimljivo..