Fudbal

Ceremonija otvaranja možda počne sa čitanjem kurana koliko sam video, a nastupa Jungkook, korejski pevač iz BTS.

Katar - Ekvador 1:1

Mada će biti zanimljivo i videti da li će se ispostaviti kao tačno ovo što je Scooby napisao.

Katar 1:1 Ekvador

Dve ekipe podjednakog kvaliteta. Obzirom da je prvo kolo, ne verujem da ce se iko ovde zaletati. Ne bas atraktivno otvaranje ali svakako, jedva cekam :D

Vidim da je neki novinar objavio kako su domaćini platili višemilionske iznose na račune ekvadorskih igrača. Rezultat bi trebala biti pobeda Katara od 1:0 golom u drugom poluvremenu. Ajd da vidimo
2002. se ponavlja. Katar je Juzna Koreja 2022.

Taman Milos97 da se prijavi za naredni FSC. Da debituje na novom Forumu.

Inace sam simbolicno uplatio 2500 din na nas da prolazimo grupu. Kvota 2.1.

Mislim da bi Holandija mogla da iznenadi i dodje do finala.

2002. se ponavlja. Katar je Juzna Koreja 2022.

Teško. Danas imaš medije koji bruje o nameštanju a tada nije to baš bilo toliko zastupljeno i ako normalno svi znamo da su Koreji sudije mnogo pomogle da dođu do polufinala. Opet, ne mislim da će tako biti sa Katarom jer Katar je daleko slabija repka od Koreje tada. Teško da će smeti toliko da nameštaju, bilo bi jako providno.

Ovo otvaranje Mundijala mi je lagano najgore otvaranje koje sam gledao. Uopste se ne oseti da se otvara SP u fudbalu.

Jedino mi se rekapitulacija maskota svidela.

Videcemo na sta ce utakmice liciti.

Ovo otvaranje Mundijala mi je lagano najgore otvaranje koje sam gledao. Uopste se ne oseti da se otvara SP u fudbalu.

Jedino mi se rekapitulacija maskota svidela.

Videcemo na sta ce utakmice liciti.
Bukvalno. Vise je izgledalo kao da gledam Olimpijadu.

Olimpijada wannabe, bukvalno.

Back