Fudbal

Koliko je sad blizu bilo da preokrenu😱

Al onaj turski gol, šta jes jes, je bio zaista krasan

Koliko je sad blizu bilo da preokrenu😱

Al onaj turski gol, šta jes jes, je bio zaista krasan

Predivan gol zaista. Uživanje gledati. A drugi im je izmakao za pet santima ofsajda. Isto i ovde Gruzija umalo dala gol.

Neće se ovde zaustaviti nema šanse :D

Gruzija simpatična ekipa

Turci očekivano ništa spec, za toliku državu stvarno nikad ništa ne mogu uraditi u fudbalu

Je l' na ijednoj utakmici bilo toliko buuuanja i huuukanja i uuukanja kao na ovoj? Čim Gruzijci dođu na teren ili imaju loptu u nogama, turski navijači ne prestaju jesti go*na. Iritantni su, koji im je đavo

Je l' na ijednoj utakmici bilo toliko buuuanja i huuukanja i uuukanja kao na ovoj? Čim Gruzijci dođu na teren ili imaju loptu u nogama, turski navijači ne prestaju jesti go*na. Iritantni su, koji im je đavo

Mrze se oni. Turci imaju problem sa svima koji ih okružuju maltene. I slažem se. Iritantno je. Imam osećaj kao da se igra u Istanbulu.

Slažem se. A Turci izgleda danas u mode "on" sa dalekometnom paljbom. Lepa dva gola.

Ovo se ne vidja često. Obojica šutnuli loptu u isto vreme ja mislim :D I opet nije završila u golu :(.

Prvo zbog Nemačkog turčina izgubio 3 boda protiv Škota, sad Gruzini maše 100% šansu za 3 boda u 93. minutu 🥲

Back