Fudbal

Pogodio rezultat Gane i Paname, tek drugi pogođen rezultat.

Češka - Južna Afrika 2:0
Švicarska - BiH 1:0
Kanada - Katar 2:1
Meksiko - Južna Koreja 2:1

@Lignjoslav sad mi je laknulo, ja mislio da je obrnuto 🤣 nesto mi ostade u glavi da ce Juznoamerikanci izneti vecinu Mundijala 2030

@Marko ne znam tacno gde igraju, ali pretpostavljam da su grupe imaju po dva evropska tima uglavnom na istocnoj obali. Ne znam da li je to ustanovljeno ranije ili je dobar splet okolnosti :)

Svakako, turisticka agencija iz Sarajeva s kojom imam jako lepu saradnju je odvela grupu od 60 ljudi u Ameriku i jako mi je drago, BiH bas zivi ovaj Mundijal

Igra se Svetsko u Španiji, Portugalu i Maroku. Ali pošto je tačno 100 godina od prvog Mundijala, početni meč će se održati u Urugvaj i to na stadionu koji je bio domaćin finala 1930 godine. Takođe će se održati po jedan meč u Argentini i Paragvaju ali sve ostalo se igra u Španiji Portugalu i Maroku. Prvi put ćemo imati situaciju da se Svetsko proteže na 3 različita kontinenta.

Češka 2:0 Južna Afrika
Švajcarska 1:1 Bosna i Hercegovina
Kanada 2:1 Katar
Meksiko 1:1 Južna Koreja

Do 99. sam imao točan rezultat za Kolumbiju, nevjerojatno!

Češka 2-1 Južna Afrika
Švicarska 1-0 Bosna
Kanada 2-1 Katar
Meksiko 1-1 Južna Koreja

Češka 2-0 Južna Afrika
Švicarska 1-1 Bosna
Kanada 2-1 Katar
Meksiko 1-1 Južna Koreja

@Leo Cezar jesi planirao možda u nekom trenutku postaviti neki presjek da vidimo kako stojimo ili se to neće znati do kraja tj. do rezultata predviđanja?

Češka 1:0 Južnoafrička republika
Švajcarska 2:1 Bosna i Hercegovina
Kanada 2:0 Katar
Meksiko 1:1 Južna Koreja

Ne volim englesku reprezentaciju ali mora se priznati da zaista jesu ubedljivi. Na konto onoga što se do sada moglo videti, prvi favorit za osvajanje turnira.

Portugal ogromno razočarenje. Doduše, oni često zaribaju u grupnoj fazi ali ovo je baš slabo bilo. Vreme je Ronaldu da se povuče.

Gana teže od očekivanog dobila meč a ovu zadnju utakmicu nisam gledao.

Češka 1:1 Južoafrička Republika
Švajcarska 1:1 BiH
Kanada 0:0 Katar
Meksiko 2:1 Južna Koreja

Nisam planirao pratiti i pogadjati ali evo vec para dana gledam tako da ajde priklucicu se

Češka 1:0 Južoafrička Republika
Švajcarska 2:1 BiH
Kanada 2:1 Katar
Meksiko 2:2 Južna Koreja

Ma šta vam je, pa neće te favorizovane i moćne reprezentacije da se toliko cimaju u grupnoj fazi, pa zato sada remiziraju i ne hrle na pobedu po svaku cenu.
Veliki je to napor i treba se sačuvati za (njima očekivani) finiš takmičenja, a mnogo je mečeva do tada. Posebno jer u većini grupa prolaze po tri ekipe u narednu fazu.
Mislim, ja ne pratim ovo (još uvek), ali tako je inače! 😃😆

Pa da, ima smisla. Meni ovo sve do sad kao neke kvalifikacije za pravo prvenstvo, koje počinje kad ih ostane 32.

Engleska - Hrvatska je derbi ovog dijela takmičenja, poslije toga Francuska - Norveška, ovo sve ostalo (ako nisam nekoga zaboravio) mi je kao zagrijavanje za pravo takmičenje

Pa ne vidim pretjerani razlog zašto bi to favoriti radili jer im se lako može obiti o glavu, plus nije da mogu “dozirati” koliko im treba jer se nešto pita i ove s druge strane. Tipa Portugalu je lagano jučer Kongo mogao uvaliti još jedan gol, i gdje bi onda bili Portugalci?

Mislim da je više do toga da se nogomet toliko razvio i toliko ga ljudi i nacija igra da, hvala bogu, i nekoć “slabi” mogu parirati “jakima”.

Ne vjerujem da im je svejedno koji će rezultat biti u prvoj tekmi ili da igraju bez želje, ali da tempiraju formu, sigurno da da

Fudbal
Back