Fudbal

Pa po toj logici će onda prije Kamerun pobijediti vas, obzirom da ste bolja momčad 😂

Ne nego kazem, kad vidim ko sve pobedjuje, onda mi stvarno moramo da pobedimo Kamerun.

Msm slažem se da moramo pobediti Kamerun ali Iran nije toliko slaba ekipa. Što su danas i pokazali. Realno bolja reprezentacija i od Amerike i od Velsa.

Onda ne znam koji im onda bese djavo pre cetri dana pa izgubise od Engleske 6:2...

Ja verujem našem selektoru kad kaže da će biti bolje naredne 2 utakmice tj. rekao je da ih pobeđujemo. 🥰
Zato i za Brazil nije pravio nikakva obećanja i spremao nas je generalno na mogući poraz, ali sad verujem da će sve biti kako treba.

Bili smo na dobrom putu da vidimo još jedan crveni. Zanimljivo bi bilo videti kako bi se odvijao meč dalje da je Katar nastavio sa igračem više..

Kolko je ovaj Katar kriminalno los da je za ne poverovati...

Publika sa belim kefijama stvarno daje utisak kao da je dosta nepopunjenih mesta na tribinama...

Propustio loptu dalje, a ni ne pogleda da li ima nekog od njegovih.. Umesto da je šutirao i možda čak i dao gol..:D

Холандија-Еквадор 1-0
Енглеска-САД 2-0

Колико ми је драго због Иранаца.

Ovo je bilo brzo..:D
Prva šansa i odmah gol.

Holandija na Svetskom ove godine je kao Srbija na Evropskom u kosarci ove godine. Prelaganu grupu imaju i onda dodje osmina finala i cao zdravo.

Holandija na Svetskom ove godine je kao Srbija na Evropskom u kosarci ove godine. Prelaganu grupu imaju i onda dodje osmina finala i cao zdravo.

Nema šanse da ih tek tako izbace Iran ili Amerika. 🤣 Četvrtfinale će biti teže za Holandiju.

Back