Fudbal

Meksikanac naleće ramenom grudi Martineza a drži se za glavu kao da se ne znam šta dogodilo. Kakav glumac ne verujem. :ROFLMAO:

Ova grupa C je stvarno haos. Volio bih da Meksiko pobjedi i najzad ode dalje, ali s druge strane bi bilo zanimljivo da prvi put nakon skoro 50 godina ne prođu grupu 😁

Meksiko je 2014. godine prosao grupu i tu (u šesnaestini) ga je sacekala Holandija i to je bilo to za Meksiko. 😃

Dobro ovaj nas ga sad pretera sa hvalospevima o Mesiju... Ali sto kaze za Srbiju tek sad pocinje Svetsko.

Aj da vidimo za sutra:
Japan 1:0 Kostarika
Spanija 0:1 Nemacka (prosto, simpatiziranje Nemaca je jace od mene, zbog Nojera i Milera, a tu su i Sane i Dzamal Musijala :))
Belgija 2:0 Maroko
Kanada 0:0 Hrvatska

Drugi put za redom pogodio tačan rezultat. Ma idemo! Da se trgnem malo i ja.

Japan - Kostarika 2:1
Belgija - Maroko 3:1
Kanada - Hrvatska 1:1
Španija - Njemačka 1:2

Ova grupa C je stvarno haos. Volio bih da Meksiko pobjedi i najzad ode dalje, ali s druge strane bi bilo zanimljivo da prvi put nakon skoro 50 godina ne prođu grupu 😁

Meksiko već više od decenije konstantno prolazi grupu ali kao po navici ispada u osmini finala. Tako da će ovo biti šok da konačno ispadnu iz grupe.

Argentina mislim da nikad losija nije bila. Ovo je pobeda na suvi kvalitet.

Moze sve da se preokrene ali tesko da ce ovakvi da se priblize tituli.

Argentina mislim da nikad losija nije bila. Ovo je pobeda na suvi kvalitet.

Moze sve da se preokrene ali tesko da ce ovakvi da se priblize tituli.
Sve zavisi od toga na koga nalete u sledećoj fazi. Oni idu na grupu gde je Francuska. Ako im naleti Francuska u osmini finala 2 puta za redom jer je tako bilo i pre 4 godine, ko zna šta tu može da bude. Apsolutno su neubedljivi ali sve to lagano može da se promeni. Pa setite se 2010e godine. Španija gubi od Švajcarske 2-0 prvi meč. Švajcarska ne prolazi grupu a Španija prolazi i osvaja prvenstvo i to uz silna čuda i golove u produžecima ili u 90tom minutu. Nisu bili mnogo ubedljivi ali su osvojili to prvenstvo. Tako da to može biti i Argentina. Ko zna.

Ovaj scenario naravno može da se desi samo ako Argentina bude druga.

Svakako, sve je otvoreno.

Za sada mi kao najozbiljniji kandidati deluju Spanija, Francuska i Brazil. Ima tu jos potencijalnih kandidata........recimo ocekujem znatno bolju Belgiju, tu su i Englezi. A videcemo kako ce se stvari razvijati za Argentinu.

Belgija je pokazala svoj maksimum. Ne moze ponoviti uspeh iz Rusije,tada su bili mnogo bolji i sveziji.

Japan 2:0 Kostarika
Belgija 1:0 Maroko
Hrvatska 1:1 Kanada
Španija 1:1 Nemačka

Back