Fudbal

Ma dobro, ja govorim baš o nizu kojeg nema nitko, pa se sprdam na svoj račun, pošto cijeli život pratim nogomet, a ne mogu ništa u ubost xD, ali valjda će bit bolje 🥲

Pa sa ovoliko iznenađena na SP skroz je nebitno da li pratiš fudbal ili ne. Trenutno je sreća bitniji faktor kod pogađanja. 😁 Videćemo šta će biti u knockout fazi.

Australija-Danska 1:2
Francuska-Tunis 2:0
Saudijska Arabija-Meksiko 0:1
Poljska-Argentina 1:2 (ovde mi je nekako najteže da predvidim, iako mi u isto vreme nerealno da Argentina ispadne)

Australija 1:2 Danska
Francuska 2:0 Tunis
Poljska 0:2 Argentina
Meksiko 1:0 Saudijska Arabija

Sto je najgore, te debilcine ne nameravaju da stanu. Jos vise su se raspisali kao babe tracare kako "njegov govor tela sve govori", "da cim je atmosfera super ne zna se ko koga", "sto Rajkovic ne prati Vlahovica na Instagramu", "da laze cim zine" itd. Neki idu toliko daleko da pisu "kako je Vlahovic smarao JOVANU JEREMIC".

Sta drugo ocekivati od naroda koji je zatucan Zadrugom. Nema, stvarno smo najgori narod. Nama ne trebaju najgori neprijatelji, mi smo sami sebi najgori neprijatelji.

Vala bas... Dancima bi ovo bio hladan tus, 9 pobeda i 1 poraz u kvalifikacijama i onda ovaj ucinak...

Za Francuze me i ne čudi toliko, njima pobeda nije potrebna i verujem da igraju sa pola snage. Danci moraju da pobede da bi išli dalje.

Danci igraju ko da je njima dovoljno da bude X..Pa se ne žure da daju taj jedan gol. Mada da, ovo će im biti baš hladan tuš..

Najvece razocaranje na ovom Mundijalu do sada, ali mislim da ce i ostati do kraja je DANSKA. Ne mogu da verujem sta su ti momci uradili i kako su odigrali lose sve tri utakmice. Srecan put za Kraljevinu Dansku.

Mislim da se Francuzi ovde nisu ni trudili da igraju punom snagom. Čak su i dobre šanse da su oštećeni na kraju.

Back