Fudbal

Za sad sam lepo pretpostavio da će obe ekipe biti jako opuštene pa da će s tim biti i golova. Nadam se 2:2 na kraju 😅

Kako igraju i jedni i drugi, ne bi me čudilo da bude i sa više.:ROFLMAO: Mada, Hrvatska možda jeste za nijansu bolja trenutno. :D

POGODIO SAM TOČAN REZULTAT!!!!

Zadnji točan rezultat sam pogodio u prvom kolu na utakmici SAD 1-1 Wales, to je bilo prvo kolo, drugi dan prvenstva, u međuvremenu je prošlo 58 utakmica!!!! Da PEDESETOSAM!! utakmica zaredom nisam uspio čak ni slučajno ubost rezultat, nevjerojatno, ali eto konačnoooo i to baš na našoj utakmici, ponosan sam na sebe 😭

I čestitke nama na novoj bronci ❤

Cestitam na pobedi i 3. mestu. Nije bilo lako. (y)

Uopsteno su mi obe ekipe izgledale izgubljeno zajedno sa sudijom. Kao da im je neko danas javio, iznenada, da igraju za 3. mesto i nisu se pripremili.

Wow, nisam očekivao da će uspjeti, ali eto. Još jedna medalja. Najs. 👏
@Ro97 bravo ti. :D

Napokon je sve gotovo i možemo se vratiti normalno životu bez ultra stresiranja. :LOL:

Cestitam na pobedi i 3. mestu. Nije bilo lako. (y)

Uopsteno su mi obe ekipe izgledale izgubljeno zajedno sa sudijom. Kao da im je neko danas javio, iznenada, da igraju za 3. mesto i nisu se pripremili.

Odličan opis, rekla bih da se posebno može poistovetiti sa prvim poluvremenom. :D

Cestitke komsijama, zasluzena pobeda. Definitivno je Hrvatska danas bila bolji tim. Rezultat za ponos.

Cestitke i Marokancima, napravili su istorijski rezultat.

Komentari na Instagramu da ne pricam. I od Srba i od Hrvata su Aj dijos mio i santa Marija de Gvadalupe i svi moguci sveci.

Back