Fudbal

Piksi ako ne ode posle dve uzastopne blamaže na sp i ep stvarno ne znam šta da kažem...

Ali opet, u državi gde FSS odbije legendetinu Vidića i postavi bivšeg ministra stočarstva, šta tu više ima da se komentariše. Sve to itekako sumarno utiče na opšte raspoloženje među ekipom. Kada je savez puk'o, pukla je i repstacija

Piksi ako ne ode posle dve uzastopne blamaže na sp i ep stvarno ne znam šta da kažem...

Ali opet, u državi gde FSS odbije legendetinu Vidića i postavi bivšeg ministra stočarstva, šta tu više ima da se komentariše. Sve to itekako sumarno utiče na opšte raspoloženje među ekipom. Kada je savez puk'o, pukla je i repstacija
i plus na sve to država kešira 600 miliona evrra za stadion da gledaju svi balvane kako se bacakaju po terenu

Mislim da se previše veruje igračima koji igraju preko. Okej, jeste da su svojim talentom i trudom primećeni od stranih klubova i tu su gde jesu, ali neretko se dešava da momci iz domaće lige bolje odrade posao, više se trude.

Moramo formirati tim, što više mladih. Sergej i Mitar su svoje karijere završili odlaskom kod Arapa i kamila. To se videlo ove dve utakmice. Neverovatan pad igre i forme.

Samardžić je budućnost naše repke, dečko je fudbala učio u Nemačkoj. Ne mogu da shvatim zašto mu češće ne daje priliku.
Stvarno su neke odluke Piksle za promatranje.

Ovo nam je karma jer smo se smejali Hrvatskoj na remiju sa Albanijom...

Nema šanse sa 2 boda sa trećeg mesta u narednu rundu, zadnja dva Eura su trećeplasirani i sa 3 ispadali iz grupe.

Računica jasna, ili pobeda za siguran prolaz (čak i da nekim slučajem Slovenci dobiju Engleze) ili idemo kući.

Nema šanse sa 2 boda sa trećeg mesta u narednu rundu, zadnja dva Eura su trećeplasirani i sa 3 ispadali iz grupe.

Računica jasna, ili pobeda za siguran prolaz (čak i da nekim slučajem Slovenci dobiju Engleze) ili idemo kući.
Mislio sam na drugoplasiranog. Treceplasirani sa 2 boda moze da prodje ako se bas bas potrefi.

Pa jedino da Škotska i Mađarska igraju nerješeno, a Albanija i Hrvatska izgube onda bi se moglo proći sa 2 boda.

Back