Fudbal

Hrvati bi trebalo danas da navijaju za Dansku i da Engleska napuni Sloveniju sa malo većom razlikom (3:0 i više).
Izraz "da komšiji crkne krava" sada dobija puni smisao. 😃
Ovo prvo je realno, ali ne verujem da bi se Englezi sada previše cimali i da imaju prilike za to.

Hrvati bi trebalo danas da navijaju za Dansku i da Engleska napuni Sloveniju sa malo većom razlikom (3:0 i više).
Izraz "da komšiji crkne krava" sada dobija puni smisao. 😃
Ovo prvo je realno, ali ne verujem da bi se Englezi sada previše cimali i da imaju prilike za to.
I da Turska pobedi Cesku, a Portugal Gruziju

Msm da ako bude 3:0 treba slovenci da dobiju masu zutih da bi hrvatska prosla, treba im 4:0 lol

Engleska 1 - Slovenija 0
Danska 2 - Srbija 1
Francuska 3 - Poljska 0
Holandija 3 - Austrija 1

Malo je reći da me ona utakmica jučer šokirala, mi idemo stvarno iz ekstrema u ekstrem, ili na ludi način pobijedimo pa je sreća do neba, ili se dogodi nešto kao jučer pa si skroz u k*rcu, a to nam se već događalo 2008. protiv Turske, 2016. protiv Portugala i ne sumnjam da će se dogodit opet u budućnosti, jer to smo mi jednostavno, ali isto tako očekujem i da na lude načine pobjeđujemo kao 2018. i 2022., gledanje Hrvatske je čisto mučenje i mazohizam, s nama nema između da u miru izgubiš ili pobijediš, samo frustracije i kidanje živaca. Naravno ne očekujem da nam se rezultati poklope, to je već sve palo u vodu i prije naše utakmice kad je Mađarska zabila u 99. minuti. Vrijeme je za pomlađivanje ekipe, a ovoj generaciji svaka čast na 2018. i 2022. što je stvarno bio ogroman uspjeh iznad svih očekivanja

Steta za Hrvatsku zaista, bila je vrlo blizu prolaska. Italijani verovatno najlosiji ikada ali znaju da igraju na rezultat i dalje. Videcemo dokle ce dogurati. Ova druga utakmica...prema ocekivanjima. Spanci iskoristili priliku za laksi trening i ne bi li napunili baterije za nastavak takmicenja.

Engleska 2:1 Slovenija
Danska 3 :1 Srbija
Francuska 2:0 Poljska
Holandija 1:1 Austrija

Francuska - Poljska 2:0
Holandija - Austrija 2:2
Engleska - Slovenija 3:0
Danska -Srbija 1:1

Francuska - Poljska 2:0
Holandija - Austrija 2:1
Engleska - Slovenija 3:1
Danska - Srbija 1:1