Fudbal

Jako dobre utakmice. Pokolebao sam se i stavio sam 1-1 umesto 1-2 za Austriju ali nema veze. Tesko je predvidjati ovakve utakmice.

Svaka cast Austriji na ogromnom uspehu i prvom mestu u grupi.

Sad sam vec isfrustriran i ubijen u pojam, jer vise ne mogu ni priblizno da pogodim rezultat. Cak ne mogu ni krajnji ishod. Jos ovih par utakmica da se zavrsi i da ova agonija prestane.

Kako stvari stoje, Leva strana kostura ili gornja ce biti jaka po imenima. Tu su za sada Spanija, Nemacka, Portugal, Francuska, a mogu da se nadju ukoliko kiksiraju Engleska, Belgija i jos ako se doda Holandija (kao treceplasirana moze da igra sa Spanijom u 1/8 f.), zaista je ovo prejako.

Ali Mijailovic....... :ROFLMAO:

Piksi ne zna gde udara vise. On kao da igra Football Manager kad sastavlja tim.

Ziv nisam sta ocekivati sada ali nisam optimista ni najmanje.

Slušala sam Piksijev intervju kod Mire Adanje u kome onako ona sva zaljubljena u njega ispitivala ga je o Japanu i tome šta je sve naučio tamo i tako sam shvatila da sve to što je pokupio u Japanu, potencirajući empatiju i toleranciju, ne može se primeniti na nama. Evo koji naš kośarkaši trener je milovao nekog kad ne igra po dogovoru, kakva tolerancija?? Naši ne shvataju bez potezanja za uši, niti im išta ulazi u glavu, noge a i međunožje.

Na prosloj utakmici sam bio odlicno raspolozen i mislio sam da ce se tako odraziti na samu utakmicu. Ali nije.

Meni ovaj sastav govori da su nam sanse za pobedu 2-3%. Sto znaci da ne primimo gol (ne znam kako) i da oni daju auto gol. Kao sto je Skotska protiv Nemacke imala nula suteva i dala gol. Mozda je dobro sto moram ici da radim, pa cu gledati samo poluvreme.

Bilo kako bilo. Podrska do poslednje sekunde. (y)

Ali Mijailovic....... :ROFLMAO:

Piksi ne zna gde udara vise. On kao da igra Football Manager kad sastavlja tim.

Ziv nisam sta ocekivati sada ali nisam optimista ni najmanje.

Očigledno je da sistem nemamo i ne zna kako da raspolaže sa igračima koje ima.

Na nama je da verujemo da mogu nešto da urade ali nisam optimista.

Ja nikad veci pesimista nisam bio.

Znaci samo zelim da se zavrsi ova agonija.

A Piksiju zelim otkaz odmah posle ove utakmice uz Indirinu pesmu Agonija:

Neces proci lako, kunem ti se ja,
sutra bilo kako, s tobom nikako!

Loša igra, dosta pogrešnih pasova. Srećom i Danci ispod svakog nivoa.

Ova grupa je jedna od najgorih na prvenstvima u zadnje vreme, nijedna utakmiva preko 2 gola. Užas za oči.

A jbg... ni ja ne videh da je ofsajd

TBi4VQK.gif

Back