Fudbal

Drago mi je za Španjolsku jer je zaslužila svojim igrama, Engleska se slučajno našla u finalu na čistu sreću

Cole Palmer, najbolji engleski igrač cijelo prvenstvo na klupi, meni koji navijam za Chelsea mi je to bilo frustrirajuće za gledat, ali Southgate je glupan i zaslužio je izgubit još jedno finale, klaun najobičniji, što je najsmiješnije, negdje sam vidio da će mu produžit ugovor na još dvije godine i da će ih vodit i na SP 2026., znači još dvije godine muke za Englesku

Jedino mi je žao Kanea, jer je lik očito uklet, i Palmera jer je grijao klupu cijelo prvenstvo, a lik zvijer

E jbg, Španija je bila nezaustavljiva, pobijedili bi svaku moguću reprezentaciju.

Slatkica valjda ce konacno prebaciti tih 2m

Puno zvezda ima i dosta potencijala za nove rekorde jedva cekam
Ako ne sada onda za dve tri godine apsolutno. Premlada je. 18 godina. Ako sve bude ok, neke ozbiljnije povrede je zaobiđu msm da imamo buduću Olimpijsku šampionku. Poput Ivane Španović.

Ako ne sada onda za dve tri godine apsolutno. Premlada je. 18 godina. Ako sve bude ok, neke ozbiljnije povrede je zaobiđu msm da imamo buduću Olimpijsku šampionku. Poput Ivane Španović.
Ma moze ona to vec sada

Nazalost gledajuci konkurenciju za sada najvise lici na vecno 2. mesto, ovako laicki vise to od adriane ocekujem

Back