Fudbal

Pogodih 3/4 da će biti remi samo broj golova ne valja, za Španiju svakako se niko nije nadao neriješenom rezultatu 😂

Za danas/sutra:

Francuska 3:1 Senegal
Irak 0:3 Norveška
Argentina 2:0 Alžir
Austrija 2:0 Jordan

Za danas ovako da probam:

Francuska 2:1 Senegal
Irak 0:3 Norveška
Argentina 3:0 Alžir
Austrija 2:0 Jordan

E šteta što Iran nije dobio Novog Zelanda.

Francuska - Senegal 1:0
Irak - Norveška 0:3
Argentina - Alžir 2:0
Austrija - Jordan 4:1

Malo je falilo da menjam ovu poslednju, misleći da su ispucali kvotu za nerešene rezultate, dobro je što nisam. 😅 A lako sam mogla imati i dva pogođena ishoda, ko mi je kriv. 🤷‍♀️😆

Svaka cast. Nadam se da nisi "lupao". 🤨
E prije početka turnira sam odigrao simulator za cijelu grupnu pa poslije i za nokaut fazu, sjeo i promislio pa upisivao rezultate. Sačuvao sam sebi šta sam sve predviđao pa ću da upoređujem svakog dana 😄 možda me samo potrefilo juče

Zanimljivo da nijedna ekipa iz Azije još uvijek nije izgubila, a nijedna ekipa iz Južne Amerike nije pobjedila.

Po tome treba igrati na Irak 1x, da nece izgubiti (odlicna kvota), kao i na Jordan x2. Jos ako se doda x2 na Alzir, moze se doci do kvote preko 25. Sto nije lose za 3 utakmice.
Ili probati realnije. Bar jedno kolo da svi favoriti pobede. Bez nekih vecih problema.
Jos cu da razmislim o prognozi.

Francuska 2:1 Senegal
Irak 0:5 Norveška
Argentina 3:0 Alžir
Austrija 3:1 Jordan

Ajmo Erlinze Bra(u)te Halande! Navijam za tebe bratko!

Sta da radim navijam za Manchester City, juce je bio KejDiBi (znam da je sad u Napoliju), ali eto. Ljubav prema bivsim i sadasnjim igracima Cityja. Isto tako i Rayan Cherki sad protiv Senegala (iako ne gotivim Mpaypala).

Francuska 2-1 Senegal
Irak 0-2 Norveška
Argentina 2-0 Alžir
Austrija 1-0 Jordan

Fudbal
Back