Fudbal

Holandija - Švedska 2-2
Nemačka - Cote D'Ivoire 2-0
Ekvador - Kurasao 2-1
Tunis - Japan 0-2

Holandija - Svedska 3:2
Nemacka - Obala Slonovace 4:0
Ekvador - Kurasao 2:0
Tunis - Japan 1:2

Холандија 1 : 1 Шведска
Немачка 1 : 1 Обала Слоноваче
Еквадор 3 : 1 Курасао
Тунис 1 : 3 Јапан

Turska potop. Oni izgleda baš zalutali na ovo SP. BiH igra protiv SAD-a u slučaju prolaska.

Ili protiv Njemačke.

A inače mnogi govorili da će sve reprezentacije iz Evrope proći.A sada može biti da čak 3 ne prođu. Uz Tursku najviše šanse da ne prođu ima Škotska, pa onda Češka.

Amerika odlično izgleda ali videćemo ih protiv jačih ekipa. Maroko standardno dobar.

A Turci, šta reći.........vidi se da su ovde vladali 5 vekova, isti mentalitet :ROFLMAO:

Zakasnio sam za Holandija - Švedska ali evo prognoza za ostale utakmice

Nemacka - Obala Slonovace 2:0
Ekvador - Kurasao 1:0
Tunis - Japan 1:3

Bila bi fora da Holanđani osvoje ove godine
Pa onaj neki nemački matematičar (ili šta je već) što je razvio neku formulu i na osnovu nje tačno pogodio zadnja dva pobednika, je ovaj put rekao da Holandija osvaja. Saznaćemo za par nedelja da li je bio u pravu.

Holanđani igraju solidno, mada meni ne deluju kao tim koji može daleko. Švedska koja ni sama nije svesna kako se kvalifikovala, svakako nije reper za bilo šta.

Ivorijanska odbrana večeras je stvarno u modu muva bez glave. Divno je čudo da sami sebi još uvek nisu zabili bar tri gola.

Pa onaj neki nemački matematičar (ili šta je već) što je razvio neku formulu i na osnovu nje tačno pogodio zadnja dva pobednika, je ovaj put rekao da Holandija osvaja. Saznaćemo za par nedelja da li je bio u pravu.

Holanđani igraju solidno, mada meni ne deluju kao tim koji može daleko. Švedska koja ni sama nije svesna kako se kvalifikovala, svakako nije reper za bilo šta.

Ivorijanska odbrana večeras je stvarno u modu muva bez glave. Divno je čudo da sami sebi još uvek nisu zabili bar tri gola.

Pogodio je 3 puta za redom i sada je izabrao nekoga ko uopšte i nije bio među favoritima. Mislim sam je rekao da je svestan toga ali ajde, ko zna, možda i bude upravu. Samo mi nije baš najjasnije kakvu on formulu koristi :D

Fudbal
Back