Fudbal

Holandija ima mnogo boljeg golmana od Maroka. Tako da ako dodje do penala, tu su lale u prednosti.
Ispade suprotno. Ništa odbranio nije, a još oni promašaji, stativa, promašen ceo gol. Odoše lale kući da pripremaju polja lala za narednu sezonu.

Šta to bi sa ovim lalama 🤣
Sve se otvara za GOATa da uzme i ovo prvenstvo 😉
Još samo da ego manijak ispadne od braće i svetsko ne može biti bolje 😇

Ispade suprotno. Ništa odbranio nije, a još oni promašaji, stativa, promašen ceo gol. Odoše lale kući da pripremaju polja lala za narednu sezonu.

Ne bih se složio da nije ništa odbranio, spasio čist gol u produžecima, a za penale mu je falilo i sreće, odbranio čist penal i bukvalno se odbila od njega u gol i to i dalje ne razumem kako.

Svaka čast Maroku. Očekivao sam ovakav ishod pa nisam šokiran ali mislim da su imali dosta sreće u ovom pucanju penala jer je i Maroko dosta omašio ali to je fudbal. Nekad je sreća na tvojoj strani a nekad ne.

Ja sam komentarisao penale koje je spomenuo Nemanja97, a ne tok meča. Odbila se jer nije spretno odbranio. Naravno uvek treba sreće, ali na terenu se nije pokazalo ono što se možda očekivalo.

Ja sam komentarisao penale koje je spomenuo Nemanja97, a ne tok meča. Odbila se jer nije spretno odbranio. Naravno uvek treba sreće, ali na terenu se nije pokazalo ono što se možda očekivalo.

Možda je Nemanja očekivao nešto više, za mene je ovo bilo sasvim očekivano i strana koja je više napadala, suštinski više pokazala je prošla dalje.

Što se ne može reći za Nemce i Paragvaj. Nemci imali ja mislim na kraju 16 kornera i konstantno napadali i eto na kraju ispali.

Auuu nokaut faza tek što je krenula i već je fantastično. Iako Švabe stvarno nisu oduševili u grupi, nisam baš očekivao da će ispasti od Paragvaja. Za Marokance sam s druge strane očekivao, baš mi se sviđa kako igraju i svim srcem navijam za njih.

Argentina je u odnosu na sve druga dimenzija i stvarno bi se čudo trebalo desiti da opet ne osvoje titulu

Ja nešto ne vidim Argentinu kao prvaka ovaj put, iako imaju otvoren put do kraja. Mnogo je iznenađenja bilo do sad, što se i njima ne bi desilo jedno 😄

Ja nešto ne vidim Argentinu kao prvaka ovaj put, iako imaju otvoren put do kraja. Mnogo je iznenađenja bilo do sad, što se i njima ne bi desilo jedno 😄

World Cup Kiss GIF

Previše je dobar ovaj čovek da bi ih neko iznenadio. Moraju ga neutralisati a za sada to nisu uspeli. Doduše imali su laganu grupu ali imaju i lagan žreb tako da jedino vidim Francusku sa njima u finalu. Ako ih neko iznenadi pre finala super. Još jedan šok na turniru :D

Nemanja drži se!

Maroko izuzetno neugodna ekipa za svakog, mislim da će Kanadu lako riješit, a onda četvrtfinale protiv vjerojatno Francuske će bit zanimljivo 🔥

Pogodih Brazil i Maroko u zadnjim minutama, posrećilo mi se 🙏

Možda je Nemanja očekivao nešto više, za mene je ovo bilo sasvim očekivano i strana koja je više napadala, suštinski više pokazala je prošla dalje.
Nemanja je zaljubljen u Kodija Gakpa.

O. S. 0:2 Norveska
Diktator Mpaypal 3:0 Zalizani Jokeres
Mehiko 2:0 Kolumbija

Samo mi nije jasno zasto @Marko stavlja zastavu Venecuele umesto Kolumbiju?

Slonovača 1 : 1 Norveška (idu Norvežani kroz produžetke)
Francuska 4 : 0 Švedska
Meksiko 2 : 0 Ekvador

U depresiji sam. Nije mi dobro.
Pogotovo ako si pre sampionata citao kako je jedan model prognoze, koji je pogodio prethodna 3 pobednika, prognozirao da ce Holandija osvojiti.
Mozram priznati da sam i ja malo vise navijao za Holandiju, cak sam stavio da ce biti u finalu sa Engleskom. Pre sam ocekivao da ce ispasti od Francuza ili Nemaca, a na kraju ce mozda svo troje zajedno kuci o jednom trosku.
Nisam gledao utakmicu, jer sam radio, ali po statitici deluje mi da Holandija nije igrala ofanzivan fudbal, a moza se jos i branila kada je dala gol. Po meni je Holandija na svaku utakmicu morala ici na sto vise golova, igrati otvoren fudbal, jer mi deluju da su za takav model. Ovako bez puno sansi, smanjuju mogucnost za pobedu, prolaz, a to je vise odgovaralo Maroku, koja je vise defanzivna ekipa, ali koja zna da kazni greske u odbrani. Jedino sto je opravdalo ulogu derbija to sto se odlucivalo na penale.

A Nemci su mi tek sok. Ali ako su od svakog primili po gol, onda je po toj logici ocekivano sto su i sad primili i "opusteniji" ulazak u poslednjoj utakmici u grupi, kao i mozda podcenjivanje i lakocemo (mada mi je to tesko poverovati za Nemce) uticalo na krajnji ishod. Na skracenom snimku sam video nekoliko dobrih sansi u produzetku, ali tako su trebali od samog pocetka. Penal ce uvek biti lutrija i svi su jednaki.

Brazil, kao i Kanada izbegli su da okusaju srecu na penale, pa resili u poslednjoj sekundi.

Prognoza:

Obala Slonovače - Norveška 2:3
Francuska - Švedska 4:1
Meksiko - Ekvador 2:0

Fudbal
Back