Fudbal

Pa dajte i nama sirotinji da se malo poradujemo. :ROFLMAO:
Ovo će mi biti najgori plasman na kraju, dosad sam, skoro na svakom prognoziranju bila u TOP5 na kraju, sad će biti super ako izbegnem poslednje mesto.

Mada da, realno je da će ova treća biti nerešena, sad 0:0 ili 1:1 videćemo. Mislim da bih isključila remije sa više golova. :)

Pa dajte i nama sirotinji da se malo poradujemo. :ROFLMAO:
Ovo će mi biti najgori plasman na kraju, dosad sam, skoro na svakom prognoziranju bila u TOP5 na kraju, sad će biti super ako izbegnem poslednje mesto.

Mada da, mislim da je realno da će ova treća biti nerešena, sad 0:0 ili 1:1 videćemo. Mislim da bih isključila remije sa više golova. )
Očekujem dosta tvrdu utakmicu. Stavio sam 0 0 ali može biti i gol na obe strane. Nije isključeno.

Dve jako organizovane reprezentacije koje ne puštaju mnogo golova. Meksiko i nije primio ni gol u svojoj grupi.

Ima li presjeka nakon trećeg kola grupne faze, @Leo Cezar?

Juče pogođen jedan rezultat i jedan pobjednik, promašio sam pošteno za Meksiko

Engleska 3:0 DrKo
Belgija 1:1 Senegal

SAD 4:1 BiH
Ovaj rezultat mi se javlja već par dana, pa reko, da ga ne ignorišem, ali stvarno mislim da je sve moguće - od 1 do X pa i do 2.
SAD favorit svakako, mislim da su i bolja i jača ekipa, plus domaći teren i želja za dokazivanjem, ali BiH nema šta da izgubi i igraće rasterećeno + ova ponižavanja od strane medija i 'eksperta' me podsjećaju na scenario sa Italijom, tako da, na sve rezultate sam spreman, ali ajde da kažem da ipak više vučem ka ovome da će domaćini biti pod gasom i iskoristiti prilike koje budu imali

Ja se stvarno nadam da makar nakon produzetaka/penala BiH moze uzeti ovo. Malo me smara ta mogucnost da sad jos i u nogometu dominira SAD lol

Ja se stvarno nadam da makar nakon produzetaka/penala BiH moze uzeti ovo. Malo me smara ta mogucnost da sad jos i u nogometu dominira SAD lol

Rano je govoriti o njihovoj dominaciji. Ako pobede Bosnu i onda Belgiju/Senegal onda možemo reći da su se popravili ali da dominiraju ? Ne.

Njima je u moderno doba najveći uspeh četvrtfinale 2002e godine pa ni tada niko ne bi rekao da su dominirali.

Ja prvi bih voleo da ih neko spusti na zemlju pošto mi njihovi mediji i ovi kontent kreatori takozvani što mi iskaču po youtubeu i instagramu masovno idu na živce.

Rano je govoriti o njihovoj dominaciji. Ako pobede Bosnu i onda Belgiju/Senegal onda možemo reći da su se popravili ali da dominiraju ? Ne.

Njima je u moderno doba najveći uspeh četvrtfinale 2002e godine pa ni tada niko ne bi rekao da su dominirali.

Ja prvi bih voleo da ih neko spusti na zemlju pošto mi njihovi mediji i ovi kontent kreatori takozvani što mi iskaču po youtubeu i instagramu masovno idu na živce.
Ma nisam mislio da su sad dominantni tipa Francuska, Argentina i sl. nego da postoji mogućnost da, gledamo li tendenciju rasta posljednjih godina, u budućnosti budu i to mi je baš meh. Nogomet je bio jedan od rijetkih sportova gdje nisu bili sad nešto wow uspješni i volio bih da tako i ostane lol

Inače, jedan zanimljiv podatak vezan uz Meksiko - postali su prva repka još od Italije 1990. koja je prve četiri tekme na SP završila s pobjedama i bez ijednog primljenog gola. 👏

Uvijek su mi simpa ti Meksikanci, za njih bih baš volio da napokon odu dalje od tog četvrtfinala.

Inače, jedan zanimljiv podatak vezan uz Meksiko - postali su prva repka još od Italije 1990. koja je prve četiri tekme na SP završila s pobjedama i bez ijednog primljenog gola. 👏

Uvijek su mi simpa ti Meksikanci, za njih bih baš volio da napokon odu dalje od tog četvrtfinala.

Iskreno ja da sam Englez plašio bih se da im izađem na crtu usred Meksika. Mislim da domaći teren igra jako veliku ulogu na Svetskim Prvenstvima pogotovo kad si iole sposobna reprezentacija poput Meksika i kada već imaš izgrađenu tu fudbalsku kulturu.

I meni su uvek bili simpatični Meksikanci baš ih gotivim :giggle:

Fudbal
Back