Fudbal

Ne mogu više ove drame i tragedije, kolika doza nesreće, da čovjek poludi naprosto, i svaki turnir drama neka, pa dosta više

Koliko mi se može zgadit nogomet jbt, ovaj Portugal je otužna ekipa, i ono što je dodatno frustrirajuće što ih nikad nismo dobili, sve najveće svjetske ekipe smo dobili, samo njih nikako, bili smo bolji i na EURU 2016., pa su nam tad dali gol u 117., kad netko ima sreće onda ne možeš ništa, a za ekipu Hrvatske stvarno nemam riječi, kad pomisliš da su slabi i da ne igraju dobro, oni izvuku nevjerojatnu igru gdje imaš osjećaj da mogu pobijedit bilo koga, velika šteta i još jedan prebolan poraz, ali ne možemo mi drugačije

Neko će morati da mi drži čas o ofsajdu pošto očigledno ne razumem pravilo ni posle 20 plus godina gledanja fudbala.

Uf sinoć sam bio premoren, razmišljao da ostanem u centru (Pule) da ispratim utakmicu sa navijačima ali nisam, mogu misliti kakva je atmosfera a onda i agonija bila na kraju.

Kapiram da je sličan očaj kao Srbima poslije Švice 2018, a iako je ta bila u grupi, isto je poraz značio ispadanje.

Španija - Portugal mislim da će biti baš teška utakmica

Ovo je baš užas. 😐
Mislim, čak i da jeste ofsajd, postavlja se pitanje toga dokle uopšte treba da se ide sa ugradnjom svakakvih pomagala i slično. Nije što je ovde Hrvatska u pitanju, isto bih mislila da je bilo ko, ali timovi su se provlačili i sa gorim od ovoga pa se nastavljalo dalje.

Pele, Maradona & co. se vjerojatno prevrću u grobu kad vide na šta liči današnji nogomet. Čuj molim te, senzor u lopti koji detektira da je igraču dotaknulo vrh KOSE. 😂😂😂😂 Smehoteka.

Dobro, to vam je kao crtica u SSF, pa su tu pravila i sistemi koji razreše dilemu. VIše sreće drugi put, što bi Joksa zapevao. Danas svet traži da se sve meri u milimetar.

Fudbal
Back