Fudbal

Ove su zeznute, po prikazanom, mislim da bukvalno obe mogu da izađu sa bilo kojim od tri ishoda.

Brazil - Norveška 1:1
Meksiko - Engleska 1:1

Maroko igrao koliko mu treba a opet pokazao klasu. Francuzi neubedljivi. Moraće mnogo bolje u 1/4 finalu, jer u suprotnom, Maroko će imati svoju šansu.

Brazil - Norveska 2:2
Meksiko - Engleska 1:1

Maroko je stvarno pokazao da je repezentacija izuzetnog kvaliteta, voleo bih da ostvare najbolji rezultat do sada.

Muka mi je više od ovih ofsajda, baš degradira igru konstantno forsiranje istih, jbt svaki treći gol zAlEđE. 🫪 Još s tom silnom tehnologijom sad, baš se uništava sve

Baš gledam prvi put neku utakmicu na ovom SP i pomislim koliko bi ovo smešno izgledalo nekome pre 30 godina, ove pauze i natezanja oko VARa. Sudija ne vidi da je bio penal. :LOL:
Šta li se Gimaraeš ovako zaleće, pa zastaje. Baš glupo propušten penal za Brazil.

Baš gledam prvi put neku utakmicu na ovom SP i pomislim koliko bi ovo smešno izgledalo nekome pre 30 godina, ove pauze i natezanja oko VARa. Sudija ne vidi da je bio penal. :LOL:
Šta li se Gimaraeš ovako zaleće, pa zastaje. Baš glupo propušten penal za Brazil.
Ne znam šta im je sa ovim da se zaleću ali KONSTANTNO ovo viđam i u 90 odsto slučačejeva omaše. Havertz i Woltemade su to uradili protiv Paragvaja.

Fudbal
Back