Fudbal

E jbg Brazilci, previše grešaka su pravili. Norveška na krilima jednog igrača, lično smatram da su igrali vrlo dosadno iz ovog što sam mogao da vidim tako da mi nije nužno drago radi njihovog prolaska.

Prije će Amazona presušiti nego što će ovo siroćići ikad više osvojiti Mundijal.

Haaland je stvarno životinja🙌

Norveška 😍

Drago mi je što se Brazil opet nije provukao nekako, još da Engleska i Portugal isto ispadnu jer i kod njih je slučaj više sreće nego pameti, i to će bit top! 🙏

Bravo za Norvešku! Najbolji plasman na SP u istoriji!
Koliko primećujem, neki mečevi osmine finala se ponavljaju sa 1998. godinom, a plus su identični i rezultati. :D
Evo sada Brazil - Norveška, a isto i Francuska - Paragvaj.

Brazil - Norveška su igrali u grupnoj fazi tada, Norveška pobijedila, a ispala u osmini finala od Italije.

Meksiko pobeđuje.

Love And Light Ceremony GIF by HuMandalas

Ali što Nejmar postigne gol u 101. minutu za utešan rezultat i unosi se u facu Norveškom golmanu kao da su izjednačili ili pobedili, najbrazilskija stvar ikada.

Nisu ništa pokazali ovo prvenstvo, a Haland će kako je krenuo biti strelac turnira. Mogu ovom igrom da se nose i sa Meksikom i sa Englezima.

Volim kako mu se golman Norveške samo nasmijao u facu

Tuga na šta je Brazil spao, prije su imali igračine i igra im je bila uvijek zanimljiva s nekim šmekom, a ovih zadnjih 10ak godina em igrači bezveze, em počeli igrat kao i svi, po ničemu se ne izdvajaju, načekat će se oni još jako dugo za trofej, budućnost ne izgleda blistavo za njih

Vjerovatno propuštam predstojeću utakmicu, obje reprezentacije su mi neinteresantne, ali zato sutra od 9 uvečer dvije utakmice. 🇪🇸🇵🇹

Pobediše Englezi sa 3:2. Dakle, u četvrtfinalu će biti najmanje 4 evropske zemlje.

Fudbal
Back