Fudbal

Bravo za Norvežane. Predosetio sam još u kvalifikacijama da će oni biti tvrd orah i dark horse ekipa i osećaj me nije prevario. Bez obzira što je to bio Brazil, očekivao sam njihov prolaz. Što se tiče druge utakmice, možda i najbolja utakmica na prvenstvu. Žao mi je Meksika ali negde ovo zaista i jeste bio njihov maksimum.

Portugal - Španija 1:1
SAD - Belgija 2:1

Bili su i jedni i drugi tu negdje, Španija iskoristila grešku Portugala pred sami kraj. Nisu se nešto Španci pokazali u ovoj utakmici.

Last edited:
Pogodio rezultat ✅
Portugal ide kući ✅

Today Was A Good Day GIF

Em mi milo em drago zbog Portugalaca, ne može ti jedno ime nositi tim, a da ne spominjem krađu protiv Hrvatske.

Ajde neka bude.

SAD - Belgija 2:1

Mada mi svejedno, više stavljam da ne ispadnu baš svi domaćini, mada bi trebalo da radi karma i Amerikancima za ovo oko crvenog kartona, što je potpuno nepravedno.

Em mi milo em drago zbog Portugalaca, ne može ti jedno ime nositi tim, a da ne spominjem krađu protiv Hrvatske KIKI PENALDO IDI KUCI :esb:

Kakva igra, Belgijanci rastavili Amerikance na proste faktore :D Uspio sam pogoditi gol razliku. I dalje mislim da je Bosna mogla dobiti Ameriku da nisu igrali onako kukavički, jedna bolja evropska reprezentacija je Amere spustila na zemlju.

Al’ su ih natrpali. 🙌 Karma radila u zadnje dvije utakmice maksimalno🤝
Sad čekamo obraćanje Trumpa lol

Ma ide sad baraž novi, glasa publika za svog favorita da dobije isti trofej kao i pobjednik u finalu. S tim što može da glasa samo iz SAD 👏

Zvuči smiješno ali ništa gore od realnosti u kojoj je poništen crveni karton 😂

Bravo za Belgiju a i za Španiju naravno 💪💪

Ala sam rasturio u drugom kolu grupne faze, čak 31 bod.

Argentina - Egipat 2:0
Švicarska - Kolumbija 1:1

Što je lijepo vidjet ovu bruku Amera, mislim da su s onom pizdarijom oko crvenog kartona samo dodatno motivirali Belgijance

Argentina 2-0 Egipat
Švicarska 0-1 Kolumbija

Dobar sam u trećem kolu bio, zato sam u nokaut fazi užas

Argentina 1:1 Egipat
Švicarska 0:0 Kolumbija

Fudbal
Back