Fudbal

Bukvalno svi pamte kad je Kostarika izbacila Italiju i Englesku, kad su Hrvati pobedili Engleze itd., čar svetskog je videti autsajdere iz "malih" država kada dođu do veličine. Bravo za Argentinu na svemu, ali već su osvojili, Mesi se zapečatio u istoriji kao pobednik, nzm šta im više treba.

Pa valjda je poenta da igraju najbolji 😉
Lepo je imati tu neku underdog priču, ali eto imali smo Kape Verde, dovoljno za ovo svetsko.
I suđenje je uvek tako. To nije ništa novo.
Manji moraju makar 10% biti bolji da pobede.
Uvek je tako bilo.
Sve u svemu gledaćemo makar još jednu utakmicu najvećeg čarobnjaka sa loptom na ovom svetskom. ☺️
Pogledajte posle usporen snimak kod poništenog gola.
Bio je faul (mada da je situacija bila obrnuta moguće da ovo ne bi vratili)
Malo objektivnosti nikome neće škoditi.
Za Egipat bravo, ali stvarno ne bih želeo da ih gledam u četvrtfinalu SP.

Last edited:
Pa dobro, Argentina je imala odličnu završnicu i zasluženo pobedila. Nema to veze sa sudijom. Svakako su uspeli da daju tri čista gola. Egipat je bio super, ali trebalo im je više hrabrosti i malo sreće, ne mogu ni samo da se brane pola sata i čekaju zvižduk.

Argentina stvarno ima ozbiljnih problema u igri, nisam to baš očekivao, htio bi četvrtfinale protiv Kolumbije, mislim da će to bit paklena utakmica, Kolumbija mi je jedna od najzanimljivijih ekipa

Žao mi je Egipta, ali nestalo im je koncentracije pri kraju utakmice, šteta

Onaj ponisten gol Egipta je regularan, jer je prethodno zaista bio faul koji je kasnije uticao na rezultat. Samo sto sa ovim varom postaje menhanicki fudbal i gusi igru. Samo se postavlja pitanje da li bi se ponistio gol da je Argentina bila u situaciji ili neka druga favorizovana reprezentacija. Po meni je uopsteno Argentina bila bolja. Prvo poluvreme je trebalo da bude 4:1 za Argentinu. U drugom poluvremenu su vrsili pritisak i pored toga sto su bili kaznjeni, nisu odustajali. Postavlja se pitanje da li bi Egipat dao jos jedan gol iz kontre da je Marmus prosledio loptu kako treba.

Svakako je Egipat imao sve u svojim rukama, nogama, ali prevelika defanziva je ovaj put ispala kao losa odluka.

Niko ne priča o golu Egipta. Bar nisam video da je neko to spomenuo? Gol je poništen regularno.

Celokupan utisak je da se Argentni svašta gleda kroz prste i da se provlače konstantno kroz iglene uši.

Svaka čast za Mesija, ali Argentina kao Argentina ne igra ništa posebno na ovom prvenstvu i bila bi šteta da osvoje sa ovako lošom igrom.

Pa gol je poništen jer je do kontre došlo nakon faula. Kao u košarci kada postignu koš nakon faula, pa se ne prizna, samo što je ovde dosta zakasnila reakcija. Na kraju, ta jedna šansa, koja nije ni trebalo da se desi, propala je, ali i Argentina je omašila penal. Možda je moglo biti na kraju i 4:2 ili 4:3, ali to je to u suštini. Ja sam potajno navijao da Egipat izgura do kraja, da se malo pomešaju karte što bi rekla Neda Ukraden, ali na kraju su sami krivi što su se povukli i pretežno čekali da istekne vreme.

Ova utakmica je bila cista, bez navlacenja za Argentinu voleli je ili ne. Tako da ne vidim poentu price da se gura. Bar za ovu utakmicu.
A kada se gleda ko je zasluzio da osvoji po igri, onda mi se cini da niko ne zasluzuje, jer svi su imali los period, odigranu utakmicu.

Pa gol je poništen jer je do kontre došlo nakon faula. Kao u košarci kada postignu koš nakon faula, pa se ne prizna, samo što je ovde dosta zakasnila reakcija. Na kraju, ta jedna šansa, koja nije ni trebalo da se desi, propala je, ali i Argentina je omašila penal. Možda je moglo biti na kraju i 4:2 ili 4:3, ali to je to u suštini. Ja sam potajno navijao da Egipat izgura do kraja, da se malo pomešaju karte što bi rekla Neda Ukraden, ali na kraju su sami krivi što su se povukli i pretežno čekali da istekne vreme.
O kosarci ne bih da komentarisem. Tu se tek ne zna ko pije ko placa. Kada se moze gledati, kada ne. Koliko imas itd.
Licno sam razocaran kako se sve to odvija sa varom, iako sam bio vise za to za var.

Ma može Argentina da se ovako provlači dok Englezi ili Francuzii eventualno ne budu igrali sa njima i iskantali ih.

Bogme, Egipat ih je dosta izvozao i namučio, navijao sam za čudo, ali eto, malo je nedostajalo. Šteta. Inače, mene lično igra Argentine nije ni najmanje impresionirala, rekao bih da igraju na slabijem nivou u odnosu na prošlo prvenstvo.

Fudbal
Back