Fudbal

Zato će u finalu igrati Maroko i Kolumbija i napokon će to biti novi pobednik svetskog prvenstva.

Iskreno ne djeluje mi da će nova država osvojiti, cijeli sistem čini se kao da im ne ide u korist. Maroko eventualno, ali za sada finale Engleske i Francuske najizglednije.

Sreća pa nisam gledao ovu utakmicu jer je po svemu sudeći bila teški smor. Drago mi je zbog Švajcarske jer mislim da će pružiti veći otpor Argentini nego Kolumbija. @Scooby Ništa od tvojih snova o Kolumbiji 🤣

Čim je Kolumbija fulala zicer u 115., znao sam da će izgubit na penale xD

Švicarska je dobro umrtvila igru i kontam da će im to bit taktika i za Argentinu

Aktivan rezultat! Pašće Levski u Sofiji!
Nisam gledao uživo, ali po hajlajtsima izgleda kao 50-50, s tim što Bugari imaju prednost pošto su uzeli titulu Ludogorecu posle 15 godina pa će se izložiti u Sofiji maksimalno da obezbede makar plej-of LK.

Sreća pa nisam gledao ovu utakmicu jer je po svemu sudeći bila teški smor. Drago mi je zbog Švajcarske jer mislim da će pružiti veći otpor Argentini nego Kolumbija. @Scooby Ništa od tvojih snova o Kolumbiji 🤣
Ništa sad idemo na rezervni san i finale Maroko - Norveška 😂

Otišao Dalić, kontam da se psihički istrošio, 3 medalje(dvije sa svjetskog i jedna lige nacije) teško da će netko ponovit, tako da mu svakako hvala za to 🙏

Osjećala se neka potreba za promjenom u zraku, bitno je sad samo da ostanemo pri vrhu i konkurentni, da ne doživimo neki nagli pad, a kao što rekoh svakako ne očekujem sad neke medalje i uspjehe kao u eri Dalića

Iako generalno nisam bio neki njegov fan, ne mogu se svakako osporiti rezultati u njegovoj eri, ali u principu mi je drago što je otišao, posebno nakon sinoćnjeg intervjua na HRT-u gdje je izlupao toliku količinu gluposti da sam u više navrata pomislio "Kako si ti uspio s tom repstacijom uopće osvojiti sve ovo s takvim pristupom i razmišljanjima?".

Postao je jednostavno bezidejan što se najbolje vidjelo na ovom SP-u i naprosto treba svježine u repki. Od ovih koji se spominju kao potencijalni nasljednici, možda mi ovako na prvu čak povratak Bilića djeluje kao najprihvatljivija ideja.

Slažem se za Bilića, definitivno njemu dajem prednost ispred Olića koji se vidim također spominje, a vodio je koliko ja znam samo u-21 reprezentaciju, nema on dovoljno iskustva za razliku od Bilića koji nas je već vodio, mislim nije ni on neki idealan kandidat, ali najbolji od ponuđenih

Fudbal
Back