Fudbal

Baš masno pukao Borac od Levskog :/

Idu sad na Engatiju iz Albanije ili Petrokub iz Moldavije, i jedni i drugi bi trebali na papiru biti slabiji protivnici. Egnatiju su već pobedili jednom pre dve sezone kad su igrali Ligu Konferencije (doduše na penale)

Od početka (i jedino) sam uz crvenu furiju. 🔥 Bilo interesantno za videti kako ste skoro svi odpisali Špance 😀
Sinoć je goreo Madrid!!

Ko god pobedi večeras, biće lepa završnica. Zbog različitog stila igre bi bilo možda najiteresantije gledati 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 : 🇪🇸

Svaka čast Špancima! Zaista, najbolje odigrana utakmica onda kada je bilo najvažnije. Potpuno su neutralisali Francusku.

Kako rekoh, niti jedna od ove 4 ekipe mi nije bila među glavnim favoritima ali, ipak, najdraže bi mi bilo da osvoji Španija. U finalu navijam za njih ko god sada da pobedi.

Od početka (i jedino) sam uz crvenu furiju. 🔥 Bilo interesantno za videti kako ste skoro svi odpisali Špance 😀
Sinoć je goreo Madrid!!

Ko god pobedi večeras, biće lepa završnica. Zbog različitog stila igre bi bilo možda najiteresantije gledati 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 : 🇪🇸

Ja sam oduvek bio nekako za Špance od malena. Naravno u slučajevima kad igra Srbija gledam samo Srbiju ali generalno Španija mi je uvek prijala kao zemlja u sportovima. Jedino gde ih nisam podnosio je košarka jer su nam bili glavni rivali :D

Svaka čast Špancima, mada sam iskreno želela da utakmice budu dostojne polufinala, ali pretpostavljam da su se Francuzi istrošili i pali u najznačajnijim trenucima.

Ali umirem na mimove inspirisane utakmicom. 🤣🤣🤣

Fudbal
Back