Fudbal

Svaka čast Španiji! Zasluženo!
Samleli su ih, bili mnogo bolji.
A za sve forumaše pitanje da li gledaju fudbal inače i zašto ne.
Ovakve komentare ne može da piše neko ko je pogledao više od dve utakmice.

Zasluženo. Argentina pokazala 0. Sad će se kriviti sudija. Diskutabilnih odluka je bilo ali ništa sad što uopšte opravdava onakvo ponašanje Argentinaca na kraju a pogotovo trenera i ovo guranje Gavija na teren ni krivog ni dužnog.

Trebalo je biti bar 4 gola u mreži Argentine i neka zahvale lepo Martinezu što su izgubili samo 1-0.

Dugo nismo gledali finale svjetskog da je jedna ekipa potpuno inferiorna, nemam riječi za ovu Argentinu stvarno, jedino se mogu smijat, veći otpor bi Luksemburg pružio, naravno opet su ispali govna i tukli se na centru nakon kraja utakmice, klauni 🤡

Bravo za Španjolsku, europski i svjetski prvaci, svaka im čast, lijep kraj ovog prvenstva 🏆

Bravo za divne Špance, stvarno su bili najkonzistentniji od samog početka. :love: Argentinci apsolutno ništa specijalno nisu prikazali sa druge strane od prve utakmice, a ovo finale maltene bez šuta na gol gotovo celu tekmu je samo potvrdio tezu da su išli samo na jedno ime.

Drago mi je za Španiju. Priželjkivao sam i da zabiju za 2:0, ali sjetio sam se da bih sa ovim rezultatom pogodio gol razliku pa sam ipak navijao da ostane rezultat. 😂

Drago mi je za Španiju. Priželjkivao sam i da zabiju za 2:0, ali sjetio sam se da bih sa ovim rezultatom pogodio gol razliku pa sam ipak navijao da ostane rezultat. 😂
Gleda sw samo 90 minuta. Dakle 0-0

Na kraju sam zadovoljan svojim pogađanjem. Čestitma svima koji su učestvovali i mislim da je @Andrej pobedio. Bravo! ^^

Gleda sw samo 90 minuta. Dakle 0-0

Na kraju sam zadovoljan svojim pogađanjem. Čestitma svima koji su učestvovali i mislim da je @Andrej pobedio. Bravo! ^^
Aha, nisam vidio da su objavljena ovdje pravila niti bodovanje prije turnira pa sam se vodio samoprocjenom. Kada su ljudi predviđali izjednačeno mislio sam da predviđaju penale.

Aha, nisam vidio da su objavljena ovdje pravila niti bodovanje prije turnira pa sam se vodio samoprocjenom. Kada su ljudi predviđali izjednačeno mislio sam da predviđaju penale.

Ne. Pogađao se samo rezultat u 90 minuta. Kao u pravoj kladionici.

2010. je Španija protiv Holandije igrala isti tip igre. To, kako oni zovu tika taka, kratko dodavanje u nedogled dok ne izlude protivnika. Onomad je 90 min bilo isto nerešeno 0:0 da bi veliki Iñesta dao odlučujeći go u 116min! Holanđani su popili 8 žutih kartona i njihov igrač, Heitinga, dobio je crveni karton u 109 min što se praktično i juče desilo. Argentinac je tek drugi igrač koji je u finalu Mundijala dobio crveni, nakon holanđanina.
To su događaji koje navodim iz sećanja. Nesmem ni da proverim dalje paralele jer me to navodi na kripi zaključak da zaista živimo u nekoj kopi-pejst simulaciji!! 😂

Ta e u f o r i j a kojom Španci slave osvajanje svetskog je neopisiva! Mora da se doživi jer nema uopšte adekvatnih reči!
I za kraj, ispadoh sa FSC-a ali bar nisam za dž stavila (još onda, kada je sve bilo otvoreno za finale) na semaforu baš njih! Jako me veseli ovaj njihov uspeh i bravo što opet imaju zlatnu ekipu kao onomad za koju se smatralo da je neprevaziđena i neponovljiva. 🏆⚽🎉

Španci zasluženo podigli trofej. Dominacija od starta turnira i De La Fuente koji je objasnio neke stvari.
Messi je svoj status najvećeg potvrdio još 2022 kad je uzeo boginju i kompletirao ovu igricu, do tad je i bilo nekih osporavanja, sad statistika i brojke govore same za sebe. Čovek koji je osvojio sve plače kao beba posle poraza u finalu u 39-oj godini života, primer za svakog sportistu na ovom svetu. Odlazak bi boleo više da nije ispunio svoj san, ovako bi svaka reč bila suvišna. Najveći za sva vremena.

Fudbal
Back