Fudbal

Pa super sam prošao, obzirom da često fejlujem, ali podsetnik da sam pobedio 2014, vriska, ne bih se ni u ludilu setio. :ROFLMAO:

Ja imam osjećaj da Andrej svaki put pobjeđuje na ovim predviđanjima 😆

Meni ovo najbolji plasman ikad vjerojatno, dosta sam slab bio u tim pogađanjima rezultata prije

Sa antropološke strane jako interesantno kako je sklop okolnosti na SP okrenuo da sad masa ljudi ne voli Argentinu, viđam po društvenim mrežama kako ih pljuju da su rasisti, egoistični, cionistični, a realno niko od nas nema pojma o Južnoj Americi niti o internim odnosima između naroda tamo lol

Ja nemam pojma kako sam dosao do drugog mesta jer jedino što sam pogledao je bila utakmica Argentina-Engleska :LOL:

3 penala da naprave i to sve nesposobni crnci ... Sta očekivati od uprave koja ne zna kršteno da selektuje nekog normalnog igrača. Treba da se ugledamo na norvešku školu fudbala , koja nam sada beži 3 svetlosne godine . Sramota od igre !

bilo bi lepo da se upare Borac i Zvezda, po mogućnosti da se igra u BL. Što je najgore mislim da bi bilo dosta napetije nego što ljudi misle lol

Hajduk prošao u KL, tose nisam nado 🙏

Partizan odlična utakmica, al jbg kurat žreb

Svi smo na stadionu to sinoć rekli kad smo saznali da je Zvezda ispala, dajte Zvezdu na Gradski 💪😄

Volio bih da nam Ajaks dođe npr, to bi baš bilo vrh

Tacno od onog momenta kada se doslo do 11. pozicije na UEFA listi krece ugradjivanje i kombinovanje sa strancima sumnjivog kvaliteta. Danas smo trideseti na toj listi, 3 godine nakon.

Fudbal
Back