Fudbal

Ima tu i do toga sto ne igraju Lukaku (pola ekipe) i jos neki igraci ali nema nikakve timske hemije + igra im je procitana.

Nakon ovog Mundijala, mislim da se vracaju na fabricka podesavanja.

Izgleda novi shock na pomolu. Kanada prvi napad, prvi gol.

Sada je Hrvatska dosla do svoje igre konacno, verujem da nadalje nece biti problema.

Hrabra ekipa Kanade ali fudbal se ne igra 10 minuta.

Ovo je jako dobro za nas, jer Kanada će se morat otvorit i imat ćemo prostora za kontre i onda ih realno možemo i natrpat onako pošteno, bit će zanimljivo 2. poluvrijeme

Mnogo bolja partija Hrvatske nego u prvom meču. Sa ovakvom igrom mislim da Belgija neće biti problem.

Točno je dobro došao prvi gol Kanade da sve kalkulacije padnu u vodu. I da se igra na sve ili ništa. Tada smo najbolji. 👏

Inače, Maroko baš dobar. Volim kada se pojave nove zemlje.

Croatia i Belgija kuci, a Maroko i Kanada dalje…to bi bio hit 😂😂
Po svemu sudeći, tj. nakon stanja stvari u prvom poluvremenu, teško da će tako biti.
Maroko ima zicer u poslednjem kolu. Mogu lako da budu prvi u grupi, ali zato Kanada već polako odlazi u otpisane. Hrvatskoj je, pod uslovom večerašnje pobede, dovoljan bod protiv Belgije (potpuno realan), ali i oni pobedom, uz dobru gol razliku, mogu biti prvi u grupi.
Inače, sad gledam naše kratke vesti i sve je u znaku Maroka danas: Marokanac migrant uhapšen u Horgošu i oduzeto mu je oružje, Marokanac pobedio na Beogradskom polumaratonu i Maroko iznenađujuće pobedio Belgiju na SP sa 2:0. 🇲🇦

Awww što ono reče njihov izbornik? Bahatluk im se nije isplatio. Lijepo mi njih razbili. Sada mirno na Belgiju. 👏

Back