Fudbal

Hrvatska sad može proći i ako izgubi od Belgije, a Maroko izgubi od Kanade.

Fino smo ih natrpali nakraju, a moglo je i puno više, obrana Kanade tragikomična

Kanadi želim prije nego se ukrcaju na avion za put kući, da pobijede Maroko 🙏

Bravo za naše!

Napokon pokazali zašto smo 2. i zašto smo na F4 Lige nacija. Samo da tako nastave dalje.

Nakon ovog danas mislim da Belgija nema nikakve šanse da pobedi Hrvatsku. Ni nerešeno mi ne deluje realno da izvuku.
A za meč Maroko-Kanada može biti svašta. Sve zavisi koliko Kanađani bude imali želje da odigraju meč bez rezultatskog značaja.

Kanada ispada kako god, a Marokanci će ići na sve ili ništa da budu prvi u skupini. Mi neka i bod izvučemo, nebitno. Samo da idemo dalje. 👏

Znao sam da će nabušiti Kanadu. Belgija je meni baš bezveze, ali nema labavo, ko će ti ga znati.

Iako je na ovom prvenstvu svasta moguće, mislim da nema šanse da Kanada dobije Maroko.

Osvojiš 4 boda protiv Hrvatske i Belgije i izgubiš na kraju od Kanade.

Osvojiš 4 boda protiv Hrvatske i Belgije i izgubiš na kraju od Kanade.
Pobijediš Njemačku i izgubiš od Kostarike koja ih je primila više nego Tijana Ajfon 😭

Ali da, slažem se, malo nerealno da bi tako moglo biti

Koliko selektor Kanade voli Hrvatsku, ima da kaze svojim igracima da namerno izgube od Maroka.

To su možda samo tvoje želje

Stvarnost je da je on samo pokušao onom izjavom motivirat svoje igrače nakon poraza od Belgije, mogla je bilo koja ekipa bit umjesto nas u toj izjavi...ali umjesto da je to zadržao između sebe i svojih igrača, on je javno pred kamerama otkrio šta je rekao svojim igračima, i tako vjv dodatno motivirao i nas, jako neiskusno s njegove strane, ali zato i idu kući, zbog neiskustva

Moje zelje su da Belgija ispadne sa ovog prvenstva…navijam za Hrvatsku, koja je pokazala mnogo bolji fudbal od nje…tako da nisi u pravu 😉😉😉

Poanta je da nije istina da lik ne voli Hrvatsku ili tako nešto, i sigurno svojim igračima neće reći da namjerno izgube slijedeću utakmicu.

Jasno je da onakvih nabrijavanja stalno ima, nebitno tko je protivnik, samo je neshvatljivo da je to podijelio javno i sad ga sprdaju (jbg zasluženo), ali sigurno lik ne misli ništa loše o nama

Srbija - Kamerun 1:0
Gana - Južna Koreja 1:0
Brazil - Švicarska 2:0
Portugal - Urugvaj 1:1

Kamerun 1:1 Srbija
Gana 1:1 Južna Koreja
Brazil 3:1 Švicarska
Portugal 1:1 Urugvaj

Aj za sutra Boze pomozi:

Kamerun 0:1 Srbija (sve ce na svoje doci, sve ce na svoje doci, sve ce na svoje doci 🙏🙏🙏🙏🙏 )
Brazil 4:0 Svajcarska
Portugal 0:1 Urugvaj
Gana 0:0 Juzna Koreja

Камерун 0:2 Србија
Гана 1:1 Јужна Кореја
Бразил 2:0 Швајцарска
Португалија 0:1 Уругвај

Kamerun 0:3 Srbija
Gana 1:2 Juzna Koreja
Brazil 2:0 Svajcarska
Portugal 1:1 Urugvaj

Back