Fudbal

Ja nula što se tiče ovog popodneva.
Čestitam forumašima iz Hrvatske na prolasku prve faze WC! 👏

Ajmo sada neko iznenađenje u grupi E. Recimo da Kostarika pobedi Nemačku, a Španija da igra nerešeno sa Japanom.
Treba malo da se promešaju karte.

Ajde barem 2 poena..Pridružujem se čestitkama, a bravo i za Maroko, svakako lepo iznenađenje.

Što se večeri tiče, nekako mi se čini da pre Japan može da iznenadi, Kostarika teško.

Makar sam za neku reprezentaciju lepo pogodio, Maroko je ozbiljan. Susedima srecno u sledecoj fazi, svakako draze mi je sto su oni prosli nego Belgija.

Bilo bi bez veze da se Belgija provukla na kraju. Drago mi je da nisu uspeli. Uz igru kakvu su prikazali na ovom SP zaista im nije mesto u knockout fazi.

Još samo Njemci da ispadnu 🙏

I navijam za čudo, da Japan dobije Španjolsku 😁

Mozda je glupo reci, ali bas sam srecan sto je Belgija ispala. Katastrofalna igra tokom grupne faze, tako da nisu zasluzili da idu dalje, a samo pre 4 godine su igrali jako dobro. Srecno Hrvatskoj protiv najverovatnije Spanije.

Ja se nadao da ćemo ispasti i da stres prestane jer ionako ispadamo protiv Španjolske. S druge strane, igranje u skupini je koketiranje s rezultatom. Sada će sve biti otvoreno i mora se igrati na pobjedu tako da se tu otvaraju mogućnosti. Kako god, prvi put smo 2 svjetska za redom prošli u osminu finala. Najs.

Ala Spanci kalkulisu........ali moglo bi se i obiti o glavu.

Zbog ovakvih stvari mi se zgadi sport.

Da, Kostarika preti s vremena na vreme i to prilično ozbiljno. Mada i dalje Nemci imaju inicijativu, ali im ne vredi nešto, uglavnom gađaju okvir gola.

Ali reprezentacija koja je izgubila 7:0 trenutno ima šanse da prođe dalje :s

To nije bila prava njihova slika, realnost je da su tvrda i jako nezgodna ekipa. Pre 8 godina su imali sjajan rezultat u Brazilu

Back