Fudbal

Mislim da je najbolje nakon svega vidjenog da ispadnu i Spanci i Nemci.

Hahahahahhaha! E ovo je neverovatno! hahahah. Svaka čast Kostarika i Japan. Svaka čast! Hahahah. Samo da ovako ostane. Pa nek vide kad će opet kalkulisati!

Mislim da bi ovo bio najveći šok u prethodnih bar 3 do 4 prvenstva. Ne sećam se da se ovako nešto skoro desilo.

Ali kako pišem ovo Nemci su se vratili.

Na kraju će ispasti da uopšte nisam pogrešila što sam odlučila da gledam Kostariku i Nemačku, ludnica prava od utakmice. :ROFLMAO:

Na kraju će ispasti da uopšte nisam pogrešila što sam odlučila da gledam Kostariku i Nemačku, ludnica prava od utakmice. :ROFLMAO:
Ja na jednom eonu pratim Španija Japan a sa lap topa na drugom eonu pratim Nemačka Kostarika hahaha!

Nek ostane fino 3:2 😄 a Španjolci su odvratni. Zašto je 85% tih europskih repki tako odbojno? 🤮

Vrijeme je da prokomentiramo sustav natjecanja. Mišljenja sam da je zastario i potpuno nepravedan. Cilj nije ispunjen, a to je da najbolji idu u sljedeći krug. Meni je strašno da jedna Poljska ide dalje, a Belgija ne (koliko god slabija ove godine). Trebali su napraviti skupine 1. krug, pa novu skupinu od ABCD i EFGH. I onda iz toga izvući polufinaliste. Znam da je interesantno igrati na ispadanje. Ali je smiješno da neki imaju jednostavan put jer im se poklopilo, a drugi užasan. I sam sustav dopušta kalkuliranje. Zar stvarno mislite da je Japan bolji od Španjolske? Španjolska bira drugi dio ždrijeba da izbjegne Brazil.

Navijat ću za Maroko protiv Španjolske jednakim žarom ko za Hrvatsku protiv Japana

Pa iz njihove perspektive bolje na Maroko pa Portugal, nego Hrvatsku pa Brazil, tako da ne bi me čudilo da su si namjestili drugo mjesto

Nemce je skupo koštao taj poraz u prvom kolu i sami su krivi.

Danima se lamentira u španjolskim medijima je li bolje izgubiti pa ići na Marko i Portugal nego na Hrvatsku pa Brazil.
Hvala im. Otići do četvrtfinala bi nam baš bilo sasvim enough.

S obzirom tko je sve poispadao, dobro smo mi prošli. :ROFLMAO:

Back