Fudbal

Ronaldo jednostavno nije više u formi, što nije ništa čudno s obzirom da ima 38 godina.

Po čemu precijenjen? 😅

Čovjek bio gol mašina, svakakve rekorde skinuo, to što je egoističan i što je sad omatorio pa nije kao prije, ga ne čini precijenjenim
Da smo u 2006. ne bi bio precenjen, ali sad smo u 2022. i jeste uzasno precenjen.

Covek ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je njegovo vreme proslo.

Jako malo reprezentacije je ostalo koje gotivim.. Nadam se finalu Argentina Francuska ili eventualno Portugal i svim srcem sam uz Mesija da uzme trofej koji mu fali u karijeri. Mislim da je teško očekivati čudo od Hrvatske, ali ću svakako navijati da se to desi.

I ja bih baš voleo da Argentina osvoji, zaslužio je Mesi taj trofej

Ja bih vise finale Francuska-Brazil, neka Mesi i nalickani i prepotentni Ronaldo ostanu bez trofeja.

Idemo Holandija. Nadamo se da ce se trofej doneti u Amsterdam konacno posle toliko sansi i finala. Jedna tako velika fudbalska nacija je zasluzila da bude na tronu sveta. Ipak je ova nacija izrodila izumitelja modernog fudbala Johana Krojfa…”leteceg” Holandjanina i mnoge druge velikane. Go The Netherlands. Mesija da posaljete kuci. 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🙏🙏🙏

Hrvatska - Brazil 1:2
Holandija - Argentina 1:1 (penale dobija Argentina)

holandska kontrola utakmice koja bi mogla da urnise argentice, i da holandjani polako krenu da pletu paukovu mrezu oko njih, da ih na kraju i uguse u njoj. Samo jako i inteligentno, a ne sumnjam u najveceg strucnjaka Van Gala.

Хрватска 1 : 3 Бразил
Холандија 0 : 2 Аргентина

Back