Fudbal

Oni su samo preneli šta je selektor rekao. Ista bi mi reakcija bila da sam odgledao snimak tog intervjua. Ali uživajte u slepilu, jeste lakše tako.

Hvala, ako budemo igrali protiv Brazila, prihvaćam prolaz samo na penale, bit ću razočaran ako ih slučajno dobijemo u 90 minuta xD
😂 😂 😂 Carski!!!

Još jednom svaka čast i veliki respekt! 🙏 :hr:

Ja ovu utakmicu nisam imao prilike da gledam i konkretno ne mogu ništa sa nje da komentarišem, ali se sada stvarno pitam kolika to razlika postoji između Srbije i Hrvatske, i što se tiče mentaliteta i što se tiče kvaliteta pojedinih igrača, te vođenja ekipe, da mi nikada ništa ne možemo da uradimo, a Hrvatska odigra tako majstorski i jedna je od najboljih fudbalskih reprezentacija u istoriji SP?! 🤯
Sad me još više razočarava naš rezultat.

Što se političkih ispada tiče, to stvarno nije za komentarisanje, toga je uvek nažalost bilo i biće na obe strane (i svim stranama).
Ali dok god postoji dovoljno dobar broj normalnih ljudi (a hvala Bogu da ih ima), ja navijam za komšijske ekipe. 🏆

Jao ljudi nije mi dobro....ovo mora da se promeni pod hitno...kosmar jebeni... Van Gal mora Gakpa da izbaci, decko ne moze da se sastavi veceras.

Ispasce teze Gorana Sarica tacne. O tome da geografako poreklo puno utice na taj sportski gen, bas sam malo gledao gde su nasi fudbaleri rodjeni i gde Hrvatski i tacan je zakljucak da je osnovna razlika mentalitet. To sto Hrvati imaju malo vise Evropskog mentaliteta pravi ogromnu razliku u fudbalu.

Ajde da je samo problem što Gakpo ne može da se sastavi..
Igraš četvrtfinale SP bez ijedne prilike ozbiljne..Gotovo je, barem što se Holandije tiče. A pre meča se činilo da je moglo biti ujednačeno.

Penal? hahahhaha kako namestaju patuljku da dodje do titule na ovom prvenstvu

Kako Tanjug javlja jedan izvesni gospodin Nemanja je u jednom trenutku samo nestao. Zna li se šta o njemu? Čuo sam da ga Mesi traži.

Holandija, kako rekoh........1/4 finale realna mera i to se i potvrdjuje.

Ocekivati da ovakva ekipa moze da osvoji Mundijal je fantaziranje bez utemljenja u realnosti. Nije poslo za nogom legendarnim generacijama a sad je trebalo da podje za nogom ovoj tankoj i prosecnoj ekipi koja, da se ne lazemo, ima kvalitet i potencijal ali ne za takve domete.

Nizozemska zasluženo ide kući, dosegli su svoj realni maksimum

Holandija je 2014. godine sa katastrofalnom formom i realno igracima koji nisu u formi u tom trenutku dosla do 3. mesta. To je zemlja koja je uvek u konkurenciji za visoka mesta...bez fantaziranja.

Ta ekipa Holandije je bila tri puta jaca od ove. Ne znam o kakvoj losoj formi pricas, ja koliko se secam, tada su ispeglali jednu Spaniju, Brazilu dali tri komada.

Ovo sto si ti ocekivao od ove ekipe svakako nije bilo realno a na terenu se sve vidi i pokazuje.

Holandija je 2014. godine sa katastrofalnom formom i realno igracima koji nisu u formi u tom trenutku dosla do 3. mesta. To je zemlja koja je uvek u konkurenciji za visoka mesta...bez fantaziranja.

Tad su imali šansu da osvoje i ako tad nisu uspeli ni u finale da uđu ne znam kako je bilo realno za očekivati da će se to desiti i sad. Mislim isključivo posle njihovih utakmica na ovom prvrenstvu. Ništa drugo. Holandiju kako sam rekao poštujem i volim ali previše si ih uzdigao.

Umuvaše ga iz prvog šuta u okvir gola..Mada ne verujem da mogu nešto...

Jbt, već pomislila da je i ovo gol..:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Da je ovo bio gol onda bi Argentina bila u poptunom nokdaunu.

Sad verujem da strepe ali da će privesti ovo kraju.

Back