Fudbal

Strašno. Na Tviteru napisali da smo Severna Koreja jer RTS nije prenosio himnu. 😂

Je l' istina da RTS nije prenosio intoniranje hrvatske himne?
RTS se u vecini utakmica prvenstva ukljucivao posle intoniranja himni. Osim normalno kad su igrali nasi, tad su se ukljucivali skroz od pocetka.

Hrvati sad skroz digli ruke. E dodjavola, ajd neka Francuzi odbrane titulu, ne gotivim ih zbog gospodina MPayPala, ali Mesi mi je odvratniji.

Moram napisati komentar iako sam rekao da se necu oglasavati posle onog nesrecnog ispadanja Holandije. U ovoj utakmici mozete videti da hrvatski golman i nije bas nesto kvalitetan kao sto se pricalo…a to sam i tvrdio i nakon onih penala na proslim utakmicama. On nije los u penalima, ali ovako u igri ima dosta nedostataka i mislim da je drugi hrvatski golman(zamena) mnogo bolji od Livakovica. Nije Mesi precenjen,vec Livakovic. Mesi mi je odvratan i voleo bih da Argentina ne osvoji, ali cinjenice su cinjenice.

Osvaja Argentina ili Francuska. Ne vidim pobedu Maroka ali dokazali su da su čuda moguća pa videćemo.

Žao mi je Hrvatske ali Argentina je večeras bila nadmoćnija sigurnija i uverljivija.

Srećno u meču za 3 mesto!

Oko intoniranja himni, RTS se retko kad ukljucivao na intoniranje (mislim samo kod nas cak)

Ovo je svakako veliki uspeh već, nema za čime da se žali. Ući u polufinale 2 svetska prvenstva za redom nije mala stvar uopšte. Čestitam svim našim forumašima iz Hrv na ovakvom uspehu ❤️

Toliko mi je žao što ova generacija nema kvalitetnog napadača, to ne mogu prežalit, ono što smo napravili protiv Brazila je čudo, sad u borbu za broncu 🤞💪

Toliko mi je žao što ova generacija nema kvalitetnog napadača, to ne mogu prežalit, ono što smo napravili protiv Brazila je čudo, sad u borbu za broncu 🤞💪

Dajte nam vašu odbranu a mi vama Mitra Vlahovića Jovića. Birajte 🤣🤣🤣

Back