gr Grčka 2023: Victor Vernicos - What They Say

zorica-markovic.gif

Ok, čula sam pesmu i ne znam da li će Kipar svojom dvanaesticom uspeti da spase Grčku ove godine.

Valjda je demo u pitanju, onaj raniji isečak što je kružio bukvalno poslednjih dvadeset sekundi pesme. :D

Verzija koju sam čula je konačna i cela pesma je na nivou tog snippeta. Kao nebitnija verzija ionako nebitne Švajcarske.

Valjda je demo u pitanju, onaj raniji isečak što je kružio bukvalno poslednjih dvadeset sekundi pesme. :D

Za 15 min u show-u "δυο στη μια" na ERT 1 će biti prezentovana pesma... Nadam se da će uživo da peva...

Edit: biće prezentacija spota, dakle ne uživo...

Užas, jednu reč nisam zapamtio iz pesme, teško će ovo da uđe u finale

@Majsta94 ti kao veliki grčki znalac, znaš li išta zašto je Grčka odustala od svog prepoznatljivog melosa i u potpunosti se amerikanizirala? :cautious:
Inače, ovo baš slabo.

Meni se ovo sviđa. Nije ništa mind blowing, ali dobro je i u onom PF dovoljno za prolazak.

• Like
Reactions: Mrm
@Majsta94 ti kao veliki grčki znalac, znaš li išta zašto je Grčka odustala od svog prepoznatljivog melosa i u potpunosti se amerikanizirala? :cautious:
Inače, ovo baš slabo.
Pa mislim da im treba buđenje uskoro, nakon što je Jana pukla sa pravom grčkom pjesmom (gdje problem nije bila pjesma nego nastup), okrenuli se ovom zvuku i eto ide im dobro, 3 finala vezana od toga 2x top 10, pa kao, što mijenjati, a očito su se i ljudi koji su se prijavili ove godine vodili tom logikom.

Zato ako sad ispadnu ili prođu loše (a šanse su da i da uđu u finale, teško da će napraviti neki rezultat tamo), valjda će da skapiraju da je red da se vrate svom melosu.

Priča se o nacionalnom finalu za 2024. i tu se nadam da će se prijaviti i jača imena i ljudi sa muzikom koja se stvarno sluša tamo.

Back